Η εξομολόγηση του Κώστας Χαρδαβέλλα για τον καρκίνο: «Η πίστη στο Θεό με βοήθησε στη μάχη με τον καρκίνο. Τον έπαθα από το άγχος μου»

by Τόνια Τζαφέρη
Η εξομολόγηση του Κώστας Χαρδαβέλλα για τον καρκίνο: «Η πίστη στο Θεό με βοήθησε στη μάχη με τον καρκίνο. Τον έπαθα από το άγχος μου»

Κώστας Χαρδαβέλλας: Η εξομολόγηση του για την περιπέτεια της υγείας του

Κώστας Χαρδαβέλλας: Ο γνωστός δημοσιογράφος είχε αφήσει πίσω του τα φώτα της δημοσιότητας, μιας και ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας τον απασχόλησε τα τελευταία χρόνια.

Πρόσφατα παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην οποία μίλησε ανοιχτά, τόσο για την περιπέτεια της υγείας του. Όσο και την προσωπική του ζωή και την γυναίκα του.

Έπαθα καρκίνο από το άγχος μου για τα νούμερα της τηλεθέασης και επειδή κάπνιζα πολύ. Δεν ήμουν ο κλασικός «θεούσος» που πάει στην εκκλησία. Είμαι πιστός, αλλά θρήσκος δεν είμαι. Έγιναν κάποια γεγονότα όταν είχα καρκίνο που με έκαναν να πλησιάσω πολύ σε αυτό που λέμε «θείο».

Κώστας Χαρδαβέλλας: «Η πίστη στο Θεό με βοήθησε στη μάχη με τον καρκίνο. Τον έπαθα από το άγχος μου»

Την πρώτη μέρα που έμαθα ότι έχω καρκίνο προσευχήθηκα στην Παναγία Εκατονταπυλιανή στην Πάρο. Ένιωσα ότι κάτι με αγγίζει και μου δίνει δύναμη. Έμεινα απέναντι από την εικόνα της Παναγίας και προσευχήθηκα, τότε ένιωσα ένα χτύπημα στην καρδιά μου, σαν να μου λέει η Παναγία «εδώ είμαι».

Οι δηλώσεις του Κώστα Χαρδαβέλλα για την γυναίκα του Μαρία

Η Μαρία είναι το στήριγμά μου, εάν δεν ήταν η σύζυγός μου, θα είχα μπει φυλακή. Όταν ήμουν μόνος μου, ξεχνούσα να πληρώσω την Εφορία, δεν είχα πληρώσει το ένα, το άλλο, η Μαρία με έβαλε σε μια τάξη.

-Τι άλλαξε στη ζωή σας με τον ερχομό του γιου σας;

«Είχα μια τρέλα και πήγαινα συνέχεια σε πολέμους ως ανταποκριτής. Από τη στιγμή που γεννήθηκε ο Κωνσταντίνος σταμάτησα, διότι ήθελα ο γιος μου να μεγαλώσει με πατέρα, και όχι ορφανός. Όταν έγινα πατέρας συνειδητοποίησα ότι τίποτα δεν έχει παραπάνω νόημα, ούτε η καριέρα ούτε τα λεφτά. Πλέον έχει γίνει άνδρας δύο μέτρα και είμαι πολύ περήφανος για αυτόν», είπε στην εφημερίδα Espresso.

Προτεινόμενα