Η φανουρόπιτα και τα κουλουράκι με τζίντζερ: Ανακουφισμένοι οι Έλληνες τηλεθεατές με την επιστροφή της Ματίνας Παγώνη στην τηλεόραση

by Τόνια Τζαφέρη

Ματίνα Παγώνη: Εμφανίστηκε και πάλι στην τηλεόραση

Την επιστροφή της Ματίνας Παγώνη είχαμε σήμερα στην τηλεοπτική εκπομπή του mega με το κοινό να σχολιάζει και πάλι την εμφάνιση της γνωστής λοιμωξιολόγου.

Επέστρεψε η Ματίνα Παγώνη στην τηλεόραση και  θυμήθηκε την δυσάρεστη εμπειρία με τα κουλούρια που της είχε προσφέρει η Ανθή Βούλγαρη.

Η φανουρόπιτα και τα κουλουράκι με τζίντζερ: Ανακουφισμένοι οι Έλληνες τηλεθεατές με την επιστροφή της Ματίνας Παγώνη στην τηλεόραση

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη υποδέχτηκαν στην εκπομπή τους την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ με την τελευταία να θυμάται μια θυσία που είχε κάνει για την παρουσιάστρια και δημοσιογράφο.

Η φανουρόπιτα και ο ενθουσιασμός της Ματίνας Παγώνη

«Σας έχω φέρει και φανουρόπιτα», είπε η Ανθή Βούλγαρη, με την Ματίνα Παγώνη να δίνει στον Ιορδάννη Χασαπόπουλο τα δώρα που του είχε φέρει και άφησε για το τέλος το πουγκί με τα σκουλαρίκια που προορίζονταν για την Ανθή Βούλγαρη.

Η ίδια ενθουσιάστηκε με το δώρο και η Ματίνα Παγώνη σχολίασε: «Αυτό σου έλειπε να μην σου αρέσουν. Εγώ δεν είπα ότι δεν την αγαπάω, έφτασα στο σημείο να φάω κουλούρια με τζίντζερ, θυσιάστηκα εκείνη τη μέρα».

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo