Η φωτογραφία που «έβαλε φωτιά»: Η νέα ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα που φούντωσε τις φήμες για εγκυμοσύνη

Ελένη Φουρέιρα: Είναι έγκυος η τραγουδίστρια;

Οι φήμες έχουν πάρει φωτιά πως η Ελένη Φουρέιρα είναι έγκυος και οι νέες φωτογραφίες της τραγουδίστριας φαίνεται πως επιβεβαιώνουν τις φήμες.

Δεν έχουν σταματήσει οι φήμες που θέλουν την Ελένη Φουρέιρα να γίνεται μανούλα για πρώτη φορά, μιας και η τραγουδίστρια ακύρωσε τις εμφανίσεις της το καλοκαίρι, ενώ μάλιστα σπάνια πλέον φοράει κολλητά και εφαρμοστά ρούχα.

Η τραγουδίστρια τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε σχέση με τον Αλμπέρτο Μποτία και όλα δείχνουν πως είναι έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα και να δημιουργήσουν την δική τους οικογένεια.

Η Ελένη Φουρέιρα, έχει περιορίσει και την επαφή της με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μιας και δεν δημοσιεύει πλέον τόσο συχνά, ενώ σχεδόν όλες οι τελευταίες της φωτογραφίες είναι με πολύ φαρδιά ρούχα.

Ελένη Φουρέιρα: Οι νέες φωτογραφίες της τραγουδίστριας

Μάλιστα, η ίδια μοιράστηκε μερικά νέα της στιγμιότυπα στο instagram, στα οποία την βλέπουμε να κρύβει ξεκάθαρα την κοιλίτσα της, μιας και έχει τοποθετήσει εκεί τα χέρια της.

Related posts

Δέσποινα Βανδή: Στο στόχαστρο των Τούρκων και η κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη – Τι συμβαίνει

«Δεν χωράει δυο παίδαρους το νησί»: Λιάγκας και Αργυρός μαζί στην Τήνο, λιποθύμησε όλος ο γυναικείος πληθυσμός

«Ξέρετε τι έκαναν στην οικογένειά μου» Μαθεύτηκε ο πραγματικός λόγος που η Βανδή δεν καταδέχτηκε να τραγουδήσει στην Τουρκία