Η Ιωάννα Παλιοσπύρου εμφανίστηκε για πρώτη φορά χωρίς τη μάσκα στο γυμναστήριο και στέλνει το ωραιότερο μήνυμα αισιοδοξίας

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Για πρώτη φορά χωρίς την μάσκα της

Τα πατήματα της στην νέα της ζωή προσπαθεί να βρει η Ιωάννα Παλιοσπύρου, μια γυναίκα σύμβολο της δύναμης και του να μην τα παρατάς, ανεξαρτήτως καταστάσεων.

Φαίνεται λοιπόν πως η Ιωάννα Παλιοσπύρου έχει καταφέρει να σταθεί στα πόδια της, μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε τον Μάιο του 2020 και έχει επιστρέψει στις αγαπημένες καθημερινές της συνήθειες, όπως τη γυμναστική.

Τεσσεράμιση μήνες μετά την ολοκλήρωση της δίκης για την υπόθεσή της και την επιβολή ποινής κάθειρξης 15 ετών και έξι μηνών στην δράστιδα Έφη Κακαράντζουλα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου έχει επιστρέψει στην καθημερινότητά της με περισσό θάρρος και όρεξη για ζωή.

7683695

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου η οποία έχει γίνει σύμβολο για τη θέλησή της για ζωή κάνει όνειρα για το μέλλον και παρά το γεγονός ότι της απομένουν πολλά χειρουργεία ακόμη δεν το βάζει κάτω.

Η ανάρτηση της Ιωάννας Παλιοσπύρου από το γυμναστήριο

Αντιθέτως, μέσα από τον ιδιαίτερως δημοφιλή λογαριασμό της στο Instagram μοιράζεται με τους χιλιάδες διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τις δραστηριότητες της, τα podcasts της και περνά μηνύματα που αξίζει κανείς να διαβάσει και να παραδειγματιστεί από αυτά.

Τώρα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου – που έχει προηγουμένως πει ότι θα αφαιρέσει τη μάσκα της αρκεί να νιώσει έτοιμη γι’ αυτό – δείχνει για ακόμη μια φορά το πόσο θαρραλέα είναι και μοιράζεται στο Instagram φωτογραφίες από τη γυμναστική που κάνει με τη γνωστή γυμνάστρια Χριστίνα Πάζιου.

Στις φωτογραφίες αυτές φαίνεται να μη φορά τη μάσκα της και είναι η πρώτη φορά που κάτι τέτοιο συμβαίνει. Τα σχόλια που συγκέντρωσε το εν λόγω post της ήταν αμέτρητα και πολύ ενθαρρυντικά και επιβραβευτικά για την ίδια. Άλλωστε, από την αρχή της περιπέτειάς της, ο κόσμος έχει δείξει στην Ιωάννα Παλιοσπύρου έμπρακτα την αγάπη και την αποδοχή του.

Related posts

Εκτάκτως στο νοσοκομείο η Ιωάννα Παλιοσπύρου – «Άρχισα να νιώθω υγρό το μανίκι μου… » – Ανησυχία με τη φωτογραφία που δημοσίευσε

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Το παραμυθένιο σπίτι και η φωτογραφία – ανάμνηση που δεν άλλαξε ποτέ

Έγιναν γνωστά τα ευχάριστα για την Ιωάννα Παλιοσπύρου: Συμπαρουσιάστρια σε εκπομπή στον ΑΝΤ1;

«Πρέπει να παλέψεις»: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου χαμογελαστή για την ονομαστική της εορτή με ένα συγκινητικό μήνυμα

Ευτυχισμένη ξανά η Ιωάννα Παλιοσπύρου: Απολαμβάνει το χιόνι ντυμένη ζεστά σε ένα πανέμορφο λευκό τοπίο

Έξαλλη η Ιωάννα Παλιοσπύρου: H ερώτηση που την έβγαλε εκτός εαυτού – «Μη με ξαναρωτήσεις!»

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η λαμπερή εμφάνιση στα μπουζούκια με μίνι εντυπωσιακό φόρεμα και μετά η καραντίνα με τον κoρονοϊό

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η EnableGood σταματάει τη συνεργασία με το ίδρυμα της

Πιο όμορφη από ποτέ με λαμπερό χαμόγελο: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου τράβηξε όλα τα βλέμματα στο πάρτι της Ζήνας Κουτσελίνη