Η Καίτη Γαρμπή εξομολογείται : «Χώθηκα με κλάματα στην αγκαλιά του Διονύση και του είπα “το βλέπω έτσι, είναι έτσι;”»

by Εύα Ζαχαριάδη
Η Καίτη Γαρμπή εξομολογείται : «Χώθηκα με κλάματα στην αγκαλιά του Διονύση και του είπα “το βλέπω έτσι, είναι έτσι;”»

Καίτη Γαρμπή: Οι δυσκολίες στην καλλιτεχνική της πορεία

Η Καίτη Γαρμπή παραχώρησε μια αφοπλιστική συνέντευξη στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα και μίλησε για τις δυσκολίες που έχει περάσει στην καριέρα της.

«Σχεδόν πάντα στην επαγγελματική μου πορεία έλεγα στον εαυτό μου «ασφαλώς και μπορώ». Είμαι ένας υπερευαίσθητος άνθρωπος, όπου με επηρεάζει πάρα πολύ το περιβάλλον μου. Αυτό δεν είναι πολύ βοηθητικό στη δουλειά μας. Όταν κάτι πάει να σε ρίξει και σκέφτεσαι ότι έχεις αυτοεκτίμηση, αυτοπεποίθηση, βγαίνει το «ασφαλώς και μπορώ» και προχωράς», δήλωσε.

«Η αυτοπεποίθηση είναι κάτι διαφορετικό από την αυτοεκτίμηση. Την αυτοεκτίμηση ή την έχεις ή δεν την έχεις. Η αυτοεκτίμηση δεν φεύγει ποτέ. Ξέρω ποια είμαι, τι μπορώ να κάνω, ποια είναι η πορεία μου. Η αυτοπεποίθηση είναι κάτι που «παίζει» σε όλους μας. Μία μέρα με περίεργη διάθεση νιώθεις ότι μπορεί να μην είσαι τόσο όμορφη. Έχει τα πάνω της και τα κάτω της», συμπλήρωσε η τραγουδίστρια.

Η Καίτη Γαρμπή εξομολογείται : «Χώθηκα με κλάματα στην αγκαλιά του Διονύση και του είπα “το βλέπω έτσι, είναι έτσι;”»

Η Καίτη Γαρμπή για το πως ξεπερνάει τις δυσκολίες και τα αρνητικά σχόλια

Τι κάνει η Καίτη Γαρμπή όταν νιώθει ότι την εγκαταλείπει η αυτοπεποίθησή της;

«Όταν κλονίζεται η αυτοπεποίθησή μου «τρέχω» δίπλα στους ανθρώπους μου. Θα χωθώ στην αγκαλιά του Διονύση Σχοινά και του παιδιού μου. Όταν συνέβη κάτι πριν λίγο καιρό χώθηκα με κλάματα στην αγκαλιά του Διονύση και του είπα «το βλέπω έτσι, είναι έτσι;». Εκείνος έβαλε τα γέλια, με ξεάγχωσε και ξαφνικά από εκεί που είχα πέσει στα πατώματα, άλλαξε η διάθεσή μου, βγήκαμε έξω και περάσαμε ωραία», αποκάλυψε.

«Ακόμα και τώρα πάντα υπάρχουν άνθρωποι που θα σε αμφισβητήσουν, είναι νομός αυτό. Διαβάζω για παράδειγμα 100 σχόλια και βλέπω ότι υπάρχουν μέσα σε αυτά και άνθρωποι που με αμφισβητούν. Τι να κάνω; Μπορείς να αρέσεις σε όλους;».

«Σαφώς ανησυχώ για την κοινωνία που ζούμε, γιατί έχουμε φέρει σε αυτό τον κόσμο τα παιδιά μας και φοβάσαι, τρομάζεις, τίποτα δεν είναι σίγουρο σε αυτή τη ζωή. Δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί την επομένη ώρα, ούτε στην οικογένεια σου, ούτε και σε εσένα, οπότε αυτό με κάνει να αγχώνομαι. Το άγχος μου το ισορροπεί η μεγάλη μου πίστη, υπάρχουν όμως πολλοί αστάθμητοι παράγοντες στη ζωή μας, όπως για παράδειγμα το αυτοκίνητο που έχει το παιδί σου στα χέρια του», είπε και συμπλήρωσε πως μία από τις μεγάλες τις ανησυχίες είναι όταν ο σύζυγός της, Διονύσης Σχοινάς, ταξιδεύει.

Προτεινόμενα