«Η καλύτερη Τσικνοπέμπτη της ζωής μου»: Ο Μαζωνάκης μαγειρεύει για τους άστεγους και το Ίντερνετ του βγάζει το καπέλο

Γιώργος Μαζωνάκης: Η συγκινητική ανάρτηση από την σημερινή ημέρα

Διαφορετικά φέτος αποφάσισε να γιορτάσει το έθιμο της Τσικνοπέμπτης ο γνωστός τραγουδιστής, Γιώργος Μαζωνάκης, ο οποίος βρέθηκε κοντά σε όσους το έχουν ανάγκη. Πιο αναλυτικά:

Ο Γιώργος Μαζωνάκης γιόρτασε διαφορετικά την Τσικνοπέμπτη, μαγειρεύοντας για τους άστεγους της Αθήνας, προσφέροντας χαρά σε άπορους ανθρώπους.

Ειδικότερα, σήμερα το πρωί, ο τραγουδιστής, μαζί με τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, εμπνευστή της πρωτοβουλίας κοινωνικής αλληλεγγύης “Ο άλλος άνθρωπος“, μαγείρεψαν για τους άστεγους της Αθήνας.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε κοινωνικά θέματα

Ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο οποίος είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε κοινωνικά θέματα, επέλεξε την Τσικνοπέμπτη ως μια συμβολική μέρα έμπρακτης προσφοράς και κοινωνικής αλληλεγγύης σε ανθρώπους, που έχουν ανάγκη από βοήθεια.

Μάλιστα, μέσω του προσωπικού του λογαριασμό στο instagram, μοιράστηκε με τους ακόλυθούς του αρκετά βίντεο από την προετοιμασία του φαγητού για τους άστεγους και δυο φωτογραφίες με τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο.

«Ο Άλλος Άνθρωπος βρίσκεται μέσα μας και είναι ελεύθερος και δυνατός… Η καλύτερη Τσικνοπέμπτη της ζωής μου… Κεραμεικός, 24η Φεβρουαρίου 2022, 13:11», ήταν η λεζάντα που συνόδευσε τα βίντεο και τις φωτογραφίες.

Related posts

Απογοήτευση για τον Γιώργο Αυτιά – Μαθεύτηκαν σήμερα τα δυσάρεστα

Αuτό είναι το πιο άκαρδο ζώδιο από όλα – Τα συναισθήματα των άλλων δεν το αφορούν στο ελάχιστο

Λάκης Γαβαλάς: Η συνέχεια του επεισοδίου με τους μοναχούς στο αεροπλάνο – “Με έβρισαν, λέει, του τράβηξα το μούσι”