Η λευχαιμία έκανε υποτροπή έξι μήνες μετά το DWTS : Η συγκινητική ανάρτηση της Ρεγγίνας Μακέδου στο Instagram

Ρεγγίνα Μακέδου: Δυστυχώς και πάλι αντιμέτωπη με την λευχαιμία

Την γνωρίσαμε μέσα από το instagram και την αγαπήσαμε μέσα από το χαμόγελο της, την ιστορία της αλλά και τα μηνύματα που σου αγγίζουν την ψυχή. Δυστυχώς, όμως η αγαπημένη Ρεγγίνα απο το DWTS είχε μια πολύ δυσάρεστη είδηση.

Υποτροπή έκανε η λευχαιμία στη Ρεγγίνα Μακέδου, όπως γνωστοποίησε η ίδια μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Η θαρραλέα χορεύτρια από την Καβάλα, που έγινε γνωστή για την αισιοδοξία της όταν πάλευε με την ασθένεια και, κατόπιν, από τη συμμετοχή της στο φετινό Dancing with the Stars, με μία ανάρτηση στον λογαριασμό της, αποκάλυψε πως η λευχαιμία της χτύπησε ξανά την πόρτα.

Η συγκινητική ανάρτηση της Ρεγγίνας Μακέδου: “Γίνετε δότες μυελού των οστών σήμερα!”

«Λίγες μέρες πριν μπω έπαιζα με τα κύματα…. Και ήρθε φουρτούνα τελικά!!! ναι υπάρχει υποτροπή. Ναι με τους γιατρούς μου θα κάνουμε ότι είναι απαραίτητο.

Ναι εννοείται δεν τα παρατάμε για κανένα λόγο. Αλλά να θυμάστε ότι είναι ανθρώπινο και να ξεσπάς και να κλαις και να θυμώνεις αρκεί να επιστρέφεις στην αισιόδοξη πλευρά πάντα το έλεγα!! Κανείς μας δεν είναι ρομπότ ούτε εγώ! Όλα θέλουν τον χρόνο τους και όλα θα πάνε καλά!!

Σας υπερευχαριστώ για όλα τα όμορφα μηνύματα !!!! Γίνετε δότες μυελού των οστών σήμερα!!!! Το λέω ασταμάτητα και κοίτα να δεις η ζωή μου εξαρτάται από κάποιον άλλον. Χαρίστε ζωή σε μας που το χρειαζόμαστε» έγραψε χαρακτηριστικά.

Related posts

Δάκρυα χαράς για τον Δημήτρη Σταρόβα – Τι είπε σήμερα η Ματίνα Παγώνη

Κύριος με Κ κεφαλαίο: Όλοι υποκλίθηκαν στον Γιαννακόπουλο με την κίνηση που έκανε στο τέλος του αγώνα

Όλη η Ευρώπη σήμερα μιλά για την γυναίκα του Γιαννακόπουλου: Η οικογενειακή τους φωτογραφία αγκαλιά με το Ευρωπαϊκό