Η Μαρία Αντωνά απαντά πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα και ρίχνει όλο το διαδίκτυο

Πολλά είναι τα δημοσιεύματα τις τελευταίες ημέρες που θέλουν τη Μαρία Αντωνά να είναι σε σχέση με τον Γιώργο Λιάγκα.
Μάλιστα, πριν μερικές ημέρες κυκλοφόρησαν και μερικές φωτογραφίες από κοινή τους έξοδο σε γνωστό μαγαζί της παραλιακής όπου απόλαυσαν ένα δείπνο δίπλα στη θάλασσα.

Μέχρι σήμερα, κανείς από τους δυο δεν είχε επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τη συγκεκριμένη είδηση, αφού τόσο ο Γιώργος Λιάγκας αποφεύγει να μιλά για την προσωπική του ζωή μετά το διαζύγιο από τη Φαίη Σκορδά, ενώ και η Μαρία Αντωνά μετά τον χωρισμό από τον Άρη Σοϊλέδη είχε επιλέξει να κρατήσει αποστάσεις σε ό,τι έχει να κάνει με την προσωπική της ζωή.

Όλα αυτά μέχρι σήμερα, 6/6 οπότε και η κάμερα της εκπομπής Breakfast @Star συνάντησε τη Μαρία Αντωνά, η οποία έδωσε τη δική της απάντηση σε όλα.

«Είμαι μια χαρά, πολύ όμορφα, πολύ ευχάριστα. Ετοιμάζω τις καλοκαιρινές μου διακοπές, προς το παρόν όμως, δουλίτσες. Τι θέλεις να απαντήσω για τα δημοσιεύματα για την προσωπική μου ζωή; Εσύ δεν είπες ότι φαίνομαι καλά και πολύ ανανεωμένη; Αυτό έχει να κάνει με τον εσωτερικό κόσμο ενός ανθρώπου.

Είμαι καλά, περνάω μια χαρά, απολαμβάνω τη ζωή, απολαμβάνω… Φιλάκια» δήλωσε αρχικά η Μαρία Αντωνά.

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος τη ρώτησε για τη σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα με την ίδια να απαντά, «Όπως είδατε, είμαστε φίλοι και περνάμε όμορφα. Μέχρι εκεί. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι παραπάνω. Δεν είναι όμορφο».

Related posts

Πανελλήνιος θρήνος: Νεκρός ο παντοδύναμος Έλληνας Εφοπλιστής και ευεργέτης της χώρας μας

Μυρτώ της Πάρου: 12 χρόνια από τη φρικτή επίθεση – Η ανατριχιαστική ανάρτηση της μητέρας της

Το Τζόκερ της ζωής τους: 3 ζώδια θα έχουν όλη την τύχη πάνω τους με τη Σελήνη στους Ιχθύς από 23 ως 25 Ιουλίου