Η Μαρία Ιωαννίδου για Πέτρο Φιλιππίδη: «Και εμένα μου την έπεσε, του είπα όχι και το σεβάστηκε»

Μαρία Ιωαννίδου: Η αποκαλυπτική συνέντευξη που μιλάει για όλους

Μια από τις πιο καταξιωμένες ηθοποιούς της γενιάς της, η Μαρία Ιωαννίδου είναι από τις γυναίκες που λένε τα πράγματα έτσι όπως είναι. Η ηθοποιός παραχώρησε σύνετευξη στο περιοδικό, Λοιπόν και μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη και για το ενδεχόμενο υιοθέτησης ενός παιδιού.

Η Αλίκη τελικά σας ζήλεψε όταν ζήτησε να αλλάξετε χρώμα στα μαλλιά σας;

Η Αλίκη ήταν φίλη μας και πίστευε στο ταλέντο μου. Ήθελε να παίξουμε μαζί στο «Ωραία μου κυρία» και εγώ η χαζή δεν πήγα γιατί ήμουν σε άλλη παράσταση. Έχασα την ευκαιρία να κάνω μία άλλη ίσως καριέρα και το μετάνιωσα. Στην ταινία το είχε δηλώσει η Αλίκη πως δεν ήθελε άλλη ξανθιά. Της άρεσα αλλά είπε πως θα πρέπει να βάψω τα μαλλιά μου. Δεν μου άρεσα στην ταινία αλλά όλα καλά.

Η τσίχλα από την ταινία «Μια Ελληνίδα στο χαρέμι» σας στιγμάτισε;

Μου έμεινε, το έχω λίγο παράπονο αυτό. Δεν είμαι μόνο τσίχλα και θυμάμαι αυτό που μου έλεγε ο Φιλιππίδης ο καημένος, μην αποποιηθείς την τσίχλα γιατί καμία άλλη δεν μπόρεσε να την μασήσει όπως το έκανες εσύ. Το έχω κρατήσει αυτό.

Μαρία Ιωαννίδου: Τι δήλωσε για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Γνωρίζατε καλά τον Πέτρο Φιλιππίδη;

Ναι ήταν γυναικάς και προκαλούσε έντονα τις γυναίκες. Από εκεί και πέρα για το θέμα βιασμός δεν το πιστεύω. Και εμένα μου την έπεσε, του είπα όχι και τελικά αυτό ίσχυσε και δεν με πέταξε από την δουλειά του έξω. Έχω το δικαίωμα να έχω την άποψή μου. Χάνουμε έναν σπουδαίο ηθοποιό από τους καλύτερους. Του είπα όχι, το σεβάστηκε και γίναμε και φίλοι αργότερα. Όλα αυτά συμβαίνουν παντού σε όλους τους χώρους και όχι μόνο στο θέατρο. Δεν αναιρώ το δίκιο των κοριτσιών αλλά διαφωνώ στο να γίνεται τηλεοπτικά το δικαστήριο.

Θα θέλατε να μοιραστείτε μαζί μας ένα άγνωστο παρασκήνιο από κάποια συνεργασία σας.

Θυμάμαι τη Ρένα Βλαχοπούλου που με μάλωνε φρικτά. Όταν έβγαινα εγώ με τα αστεράκια στο στήθος δεν θα ξεχάσω πως ενώ είχε έναν πολύ όμορφο άνδρα που δεν της άρεσε καθόλου, δεν της άρεσε να κοιτάζει εκείνος ένα κοριτσάκι με γυμνό στήθος. Όταν έφτανε ο σύζυγός της με έστελνε εκείνη στο καμαρίνι για να μην με βλέπει εκείνος γιατί ζήλευε. Με αγαπούσε όμως και με συμβούλευε

Είχατε πει πως ο θεός σας τιμώρησε και δεν κάνατε ένα παιδί. Γιατί δεν υιοθετήσατε;

Το σκέφτηκα αλλά δεν έχω χρήματα. Κάποια στιγμή είχαμε προχωρήσει με τον Δημήτρη αρκετά αλλά δεν τα καταφέραμε τελικά. Μου λείπει πολύ ένα παιδί. Μπορεί στο μέλλον και ας με βλέπει σαν γιαγιά. Ο σύντροφός μου είναι νέος ακόμη.

Πηγή: Λοιπον

Related posts

Απογοήτευση για τον Γιώργο Αυτιά – Μαθεύτηκαν σήμερα τα δυσάρεστα

Αuτό είναι το πιο άκαρδο ζώδιο από όλα – Τα συναισθήματα των άλλων δεν το αφορούν στο ελάχιστο

Λάκης Γαβαλάς: Η συνέχεια του επεισοδίου με τους μοναχούς στο αεροπλάνο – “Με έβρισαν, λέει, του τράβηξα το μούσι”