Η Μαριέττα Χρουσαλά «δίνει στεγνά» τον Γρηγόρη Αρναούτογλου: Τι αποκάλυψε 17 χρόνια μετά τη συνεργασία τους

by Αντώνης Βαλμάς

Μαριέττα Χρουσαλά: Διαβάστε τη συνέντευξη που παραχώρησε το μοντέλο και παρουσιάστρια

Η Μαριέττα Χρουσαλά μίλησε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Πάμε Δανάη» για την απώλεια του πατέρα της τη μέρα των Miss Universe, αλλά και για το σκηνικό με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου που της είχε ρίξει μια ολόκληρη τούρτα στο πρόσωπο.

«Ο μπαμπάς μου ήθελε να πάω στα καλλιστεία. Όταν αρρώστησε και καταλάβαμε ότι τα πράγματα ήταν δύσκολα, ήθελα να του κάνω το χατίρι και να το δει. Το έκανε ο αδερφός μου για να κάνουμε το χατίρι στον μπαμπά μου, για να του φτιάξουμε τη διάθεση. Ο μπαμπάς τα πρόλαβε τα καλλιστεία. Τραγική ειρωνεία ότι έφυγε ανήμερα των Miss Universe. Βρισκόμουν στον Παναμά και η παραγωγή με είχε προστατεύσει από την είδηση. Ήταν πρώτη φορά που έβγαινα εκτός Ελλάδας και να μάθω κάτι τέτοιο… Ήταν άρρωστος, αλλά είχε λίγο καιρό. Ευτυχώς, το έμαθα όταν ήρθα στην Ελλάδα. Με περίμεναν για την κηδεία» δήλωσε η Μαριέττα Χρουσαλά στον Άρη Καβατζίκη.

Η Μαριέττα Χρουσαλά «δίνει στεγνά» τον Γρηγόρη Αρναούτογλου: Τι αποκάλυψε 17 χρόνια μετά τη συνεργασία τους

Μαριέττα Χρουσαλά για Γρηγόρη Αρναούτογλου και τούρτα

«Συνέβη ζωντανά. Δεν ήμουν προετοιμασμένη. Είχα δώσει τη δυνατότητα στον Γρηγόρη να με προετοιμάσει κι ακούω που λέει, φέρτε την τούρτα και λέω, τι θα γίνει; Θα παίξουμε τουρτοπόλεμο; Μου είπε, όχι. Αν μου είχε πει ναι, να είχα πάρει κι εγώ τα μέτρα μου. Είναι λίγο μεταξύ κατεργαρέων ειλικρίνεια. Εφόσον σε έχω ρωτήσει δύο λεπτά, πες το μου να προετοιμαστώ, να δώσω ένα σήμα στην παραγωγή και να μου έρθουν τα παστάκια. Είναι σαν το μπουγέλο, αλλά να μην έχεις εσύ λάστιχο. Ποτέ δεν είχα θυμό. Πιο πολύ ήταν, γιατί να συμβεί αυτό στη μέση της εκπομπής; Όχι τίποτα άλλο, δεν είμαι φαν της τούρτας. Χωρίς λόγο. Τον συγχώρησα, εννοείται».

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo