Η Νικολέττα Ράλλη είπε με 6 λέξεις όσα σκεφτόμαστε όλοι για την υπόθεση της Πάτρας

by Εύα Ζαχαριάδη

Η Νικολέττα Ράλλη ξέσπασε και είπε αυτό που σκεφτόμαστε όλοι

Η ηθοποιός, Νικολέττα Ράλλη, ξέσπασε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram για την υπόθεση της Πάτρας. Πιο συγκεκριμένα ξέσπασε για τον τρόπο που αναπαράγεται η υπόθεση από κάποιες εκπομπές χωρίς σεβασμό προς στα τρία αγγελούδια.

Η Νικολέττα Ράλλη είπε με 6 λέξεις όσα σκεφτόμαστε όλοι για την υπόθεση της Πάτρας

«Φτάνει, φτάνει, φτάνει με την αναπαραγωγή βίντεο και φωτογραφιών από τη ζωή των τριών παιδιών στην Πάτρα. Άντε να το καταλάβω μέχρι έναν πολύ μικρό βαθμό από τις εκπομπές που ασχολούνται με κοινωνικά ή αστυνομικά θέματα, αλλά από όλες τις άλλες;

Ντροπή και λυπάμαι πολύ, και λυπάμαι και που σταμάτησε η εκπομπή μας, την περίοδο που υπάρχει σοβαρή έλλειψη ψυχαγωγίας.

Η Νικολέττα Ράλλη ξεσπάει για την υπόθεση της Πάτρας

Σεβαστείτε τις ψυχούλες αυτές, τα γέλια τους από μια άλλη εποχή, τις όμορφες στιγμές τους από μια άλλη εποχή. Τώρα είναι περίοδος πένθους και σιωπής.

Όσον αφορά το Love Story του Μ και της Ρ (αρνούμαι να γράψω τα ονόματά τους), πόσο πολύ χ@στηκα. Πόσο πολύ δε με νοιάζει να ακούω περιγραφές του νέου επεισοδίου, σαν να μιλάμε για τον Σασμό που είναι μυθοπλασία, ενώ το άλλο πραγματικότητα.

Πόσο με ενοχλεί που ξεχάσανε ότι πραγματικοί πρωταγωνιστές είναι τα κοριτσάκια και κανένας άλλος. Γι’ αυτό σας παρακαλώ πολύ, ΣΚΑΣΤΕ. Ένα μόνο μετράει να δικαιωθούν αυτές οι ψυχούλες, σιωπηλά και από αυτούς που πρέπει. Γιατί αλλιώς θα έσκαγα εγώ αν δε τα έλεγα» έγραψε η Νικολέττα Ράλλη.

Η Νικολέττα Ράλλη είπε με 6 λέξεις όσα σκεφτόμαστε όλοι για την υπόθεση της Πάτρας

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν