“Η οικογένειά μου είχε καλέσει την αστυνομία”: Η 19χρονη που παντρεύτηκε 61χρονο εξομολογείται

by Τόνια Τζαφέρη

Μετά από αρκετά εμπόδια παντρεύτηκαν στην Νεβάδα

Σύμφωνα με τη Mirror, η Audrey Cheyenne-Smiley Moon, 19 ετών, γνώρισε τον Kevin, 61 ετών, στο site γνωριμιών Badoo τον Ιανουάριο του 2020. Η 19χρονη ενθουσιάστηκε με το προφίλ του Κέβιν, ο οποίος εργάζεται ως στρατιωτικός, όπως και η ίδια, ενώ όταν τελικά συναντήθηκαν από κοντά, συμφώνησαν πως πρόκειται για έρωτα με την πρώτη ματιά.

Ο Kevin που έχει ήδη δύο παιδιά, ηλικίας 23 και 16 ετών, υποστηρίζει ότι εγκρίνουν απόλυτα τη σχέση του με τη 19χρονη. Δεν συνέβη όμως το ίδιο με τους γονείς της, οι οποίοι είναι 38 και 43 ετών, μικρότεροι δηλαδή από τον σύντροφό της.

“Η οικογένειά μου είχε καλέσει την αστυνομία”: Η 19χρονη που παντρεύτηκε 61χρονο εξομολογείται

Η σχέση ανάμεσα στην έφηβη 19 ετών και του 61χρονου κατέληξε τελικά σε γάμο, έχοντας προηγουμένως αντιμετωπίσει την άρνηση της οικογένειας της κοπέλας που έφτασε μέχρι να καλέσει και την αστυνομία για να τους αποτρέψει.

Η Audrey αρχικά κράτησε μυστική τη νέα της σχέση λόγω της μεγάλης διαφοράς ηλικίας, αλλά τελικά τους το είπε τον Αύγουστο του περασμένου έτους. Εκείνοι αντέδρασαν

Η οικογένειά μου ήταν εξαιρετικά εχθρική όταν τους το είπα, αναφέρει η 19χρονη, καθώς τους έστειλα μήνυμα όταν ήμασταν μακριά με αποτέλεσμα όταν επιστρέψαμε στο σπίτι να βρούμε αστυνομικούς να μας περιμένουν απ’ έξω.

Η σχέση τους κατέληξε τελικά σε γάμο της 19χρονης με τον 61χρονο

Επί τρεις ημέρες οι γονείς της 19χρονης αντιμετώπιζαν εχθρικά τον σύντροφό της, λέγοντας πως είναι απαίσιο αυτό που γίνεται, ωστόσο, πλέον τον έχουν εγκρίνει και τον συμπαθούν.

«Δεν έχουμε ακούσει ακόμη αρνητικά σχόλια από αγνώστους, ωστόσο κάποιοι μας κοιτάζουν περίεργα, αλλά συνήθως δεν μας πειράζει. Επικεντρωνόμαστε στον εαυτό μας» υποστήριξε η 19χρονη.

Οι νεόνυμφοι παντρεύτηκαν σε ένα μικρό παρεκκλήσι στη Νεβάδα την 1η Αυγούστου.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν