Η πρώτη ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά τον τελικό και το τέλος του “The Bachelor”

by Τόνια Τζαφέρη

Αλέξης Παππάς: Όσα δήλωσε για το ριάλιτι και την επιλογή που έκανε

Η “Αθηνά New York” ήταν εκείνη που κατάφερε να κερδίσει το ριάλιτι που κάποιοι αγάπησαν και κάποιοι μίσησαν. Πάντοτε ανοιχτή, εκφράζοντας τις σκέψεις της, αλλά και με πολύ δόση χιούμορ και γέλιου, κατάφερε να κάνει με τις ατάκες της… τον Αλέξη Παππά να την επιλέξει για νικήτρια.

«Αυτός ο νέος κύκλος για μένα ξεκινάει με την επιλογή που έκανα να έχω στο πλάι μου την Αθηνά την κοπέλα που κατάφερε να μου κλέψει την καρδιά», έγραψε στην ανάρτησή του ο Αλέξης Παππάς

Η πρώτη ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά τον τελικό και το τέλος του “The Bachelor”

Πιο αναλυτικά το βράδυ της Παρασκευής o δεύτερος κύκλος του «The Bachelor» έφτασε στο τέλος του, με τον Αλέξη Παππά να επιλέγει για σύντροφο του την Αθηνά New York.

Αναλυτικά η Ανάρτηση του Αλέξη Παππά για το «The Bachelor»

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά τον τελικό του «The Bachelor» o ηθοποιός επέστρεψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το απόγευμα της Κυριακής έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram.

Το μήνυμα του Αλέξη Παππά μετά το τέλος του «The Bachelor»

Το να καταφέρεις να φτάσεις στο στόχο σου είναι πολύ σημαντικό αλλά το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι ο δρόμος, η διαδικασία για να φτάσεις μέχρι εκεί…

Αυτό το ταξίδι των έντονων συναισθημάτων έφτασε στην ολοκλήρωση του. Πέρασα στιγμές που θα μου μείνουν αξέχαστες, γνώρισα ανθρώπους που μάθαμε πολλά ο ένας για τον άλλον. Ηταν πάρα πολλές οι στιγμές εκείνες που περάσαμε καλά και βιώσαμε αυτή την εμπειρία με ένα μοναδικό τρόπο ξεχνώντας οτιδήποτε στενάχωρο.

Αλέξης Παππάς: ” Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα κορίτσια που γνώρισα για το χρόνο που μοιραστήκαμε μαζί”

Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα κορίτσια που γνώρισα για το χρόνο που μοιραστήκαμε μαζί αλλά και που εμπλουτίζαμε με συναίσθημα όλες εκείνες τις στιγμές που θα μείνουν χαραγμένες στην μνήμη μου!

Λένε οτι όταν τελειώνει ένας κύκλος ξεκινάει ένας άλλος… Αυτός ο νέος κύκλος για μένα ξεκινάει με την επιλογή που έκανα να έχω στο πλάι μου την Αθηνά την κοπέλα που κατάφερε να μου κλέψει την καρδιά!
Ζήσαμε τόσες πολλές στιγμές μαζί όμως είμαι σίγουρος ότι η συνέχεια θα είναι ακόμα πιο ενδιαφέρουσα και πλέον χωρίς ανατροπές…! @thebachelorgr  @iamathenany  @alphatv

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν