Η σημερινή Πανσέληνος τα αλλάζει όλα: 4 ζώδια θα έχουν την ευκαιρία της ζωής τους τις επόμενες ημέρες

Η Πανσέληνος σήμερα κάνει την διέλευση της από το ζώδιο του Τοξότη και τέσσερα ζώδια θα φανούν έξτρα τυχερά και αισιόδοξα.

Τα μεταβλητά ζώδια θα βιώσουν αλλαγές που θα τους βοηθήσουν να ξαναβρούν τα πατήματα τους εξαιτίας της ισχυρής επίδρασης της πανσελήνου στον Τοξότη, σήμερα 23 Μαΐου. Αυτή η πανσέληνος θα έχει μεγάλη επίδραση κυρίως γιατί ο Δίας κυβερνά αυτή την διέλευση.

Ενώ αυτή η πανσέληνος κλείνει ένα κρίσιμο κεφάλαιο, θα εξακολουθεί να αντιπροσωπεύει μια περίοδο για αυτά τα ζώδια να ενσωματώσουν περισσότερη αγάπη, χαρά, επέκταση και ελπίδα στην καθημερινή τους ζωή για τον επόμενο χρόνο.

Ζώδια: Ποιοι επηρεάζονται περισσότερο από την πανσέληνο

Τοξότης

Ιχθύες

Δίδυμοι

Παρθένος

Τοξότης

Ένας μνημειώδης χρόνος σας περιμένει, και η πανσέληνος αποτελεί τον πρόλογο. Ο Δίας, ο κυρίαρχος πλανήτης σας, θα εισέλθει στο ζώδιο των Διδύμων στις 25 Μαΐου. Αλλά πριν μπορέσετε να βιώσετε την επίδραση αυτής της διέλευσης, θα βρίσκεστε σε περίσκεψη κατά τη διάρκεια αυτής της σεληνιακής φάσης.Η πανσέληνος στο ζώδιό σας αντιπροσωπεύει μια αναγέννηση για εσάς, έναν ισχυρό τρόπο για να ανακτήσετε τη δύναμη και τον έλεγχό σας. Άλλωστε, ο Κρόνος σε μεταβλητό ζώδιο μπορεί να σας κάνει να νιώθετε απογοητευμένοι καθώς συνεχίζετε να επεξεργάζεστε κάποια μαθήματα που αντιμετωπίσατε όταν ο Κρόνος βρισκόταν στο δικό σας ζώδιο. Η ταυτότητά σας θα βρίσκεται το επίκεντρο, και συγκεκριμένα πώς μπορείτε να αναδειχθείτε για άλλη μια φορά σε αυτό που είστε με υπερηφάνεια.

Αυτή η πανσέληνος θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε ξανά τα ταλέντα σας, τη δυναμικότητα και τη δύναμή σας, επιτρέποντάς σας να λάμψετε και να μην ντρέπεστε για τα επιτεύγματά σας. Η είσοδος του Δία στους Διδύμους θα σας βοηθήσει να βγείτε από το καβούκι σας, να συνδεθείτε με τους ανθρώπους και να νιώσετε πολύ άνετα καθώς θεραπεύετε αυτές τις σχέσεις από το παρελθόν και ανοίγετε ένα νέο κεφάλαιο για αυτές στο μέλλον.

Ιχθύες

Είστε ένα άλλο ζώδιο που κυβερνάται από τον Δία και θα νιώσετε την επίδραση αυτής της διέλευσης πιο έντονα. Ωστόσο, βρίσκεστε στο επίκεντρο για ένα χρόνο, και η διέλευση αυτή σας βοηθά να κατανοήσετε πώς σας βλέπουν οι άλλοι. Περιμένετε έπαινο για τη σκληρή δουλειά σας και για όλα όσα έχετε πετύχει. Αυτή η διέλευση μπορεί να μοιάζει με μια ενδιάμεση αξιολόγηση ή μια εξέταση που προσπαθείτε να ολοκληρώσετε, αλλά επειδή έχετε παρακολουθήσει αυτό το μάθημα ξανά, σίγουρα θα περάσετε με άριστα.

Η πανσέληνος στον Τοξότη σας βοηθά να βρείτε τη θέση σας στον ήλιο. Ωστόσο, λειτουργεί και ως υπενθύμιση ότι πρέπει να είστε πιο σχολαστικοί με τον τρόπο που παρουσιάζετε τη δουλειά σας και συμπεριφέρεστε, γιατί με τον Κρόνο στο ζώδιό σας, οι άνθρωποι δίνουν προσοχή σε όλα όσα κάνετε. Βεβαιωθείτε ότι παραμένετε διπλωματικοί και στρατηγικοί. Είστε εδώ για να ξεχωρίσετε και να δείξετε στους άλλους από τι είστε φτιαγμένοι. Ο Κρόνος μπορεί να σας βοηθήσει να είστε πιο σχολαστικοί και μεθοδικοί, αλλά ο Δίας θα σας βοηθήσει να δείτε τις απίστευτες ικανότητες και την αρτιότητά σας.

Ζώδια: Οι προβλέψεις για τα 4 ζώδια

Δίδυμοι

Η πανσέληνος στον Τοξότη θα σας ανοίξει τα μάτια για να δείτε τι επιθυμείτε στις σχέσεις καθώς εισέρχεστε σε αυτή τη νέα φάση ανάπτυξης και κατανόησης. Ένας κύκλος θα κλείσει με αυτή τη διέλευση της Σελήνης, καθώς θα νιώθετε πιο άνετα αφήνοντας πίσω τις σχέσεις του παρελθόντος. Τώρα θα υπάρχει ένα στοιχείο ειλικρίνειας λόγω της όψης του Κρόνου προς το ζώδιό σας, κάτι που σας κάνει πιο συνειδητούς σχετικά με το τι λειτούργησε και τι δεν λειτούργησε για εσάς σε προηγούμενες σχέσεις.

Με τον Δία έτοιμο να εισέλθει στο ζώδιό σας, μπορείτε να προετοιμαστείτε για περισσότερη ανάπτυξη και μάθηση – αλλά αυτή τη φορά, θα σας φανεί πολύ πιο ευχάριστο καθώς θα συνδέεται με αυτό που αγαπάτε να κάνετε. Οι Δίδυμοι είναι ταυτισμένοι με τις νέες εμπειρίες, με τη μάθηση νέων πραγμάτων και τη δημιουργία καλών σχέσεων με ανθρώπους, ειδικά με εκείνους από τους οποίους μπορείτε να αποκτήσετε γνώσεις. Η οικοδόμηση και η ενίσχυση των δεσμών σας μπορεί να γίνει πιο εύκολη αν είστε σε σχέση. Εάν είστε single, έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε νέους ανθρώπους που θα φέρουν πολύ ενθουσιασμό στη ζωή σας.

Υπάρχει μια μεγαλύτερη δύναμη μέσα σας που ξυπνάει αυτή την περίοδο, βοηθώντας σας να εισέλθετε σε μια νέα φάση με μια πιο θετική προοπτική γιατί ξέρετε ότι είστε ασταμάτητοι.

Παρθένος

Το θέμα αυτής της διέλευσης είναι η ριζική αγάπη για τον εαυτό σας και το να μην φοβάστε να εμφυσήσετε πάθος στα πράγματα που αγαπάτε να κάνετε. Ανακαλύψετε ξανά τι σας φέρνει χαρά και απολαύστε το από το σπίτι σας. Η διέλευση αυτή σάς επιτρέπει να οραματιστείτε τι θέλετε να πετύχετε και να ολοκληρώσετε για τον ερχόμενο χρόνο. Έχετε την τάση να ακούτε τον εσωτερικό σας κριτή, αλλά αυτή η πανσέληνος θα σας υπενθυμίσει να βάλετε “mute” σε αυτή τη φωνή και να πιστέψετε στις δυνατότητές σας.

Μην φοβάστε να φτάσετε στην κορυφή, γιατί πιθανότατα έχετε ένα πολύτιμο σύστημα υποστήριξης. Αυτή η διέλευση της πανσελήνου σας καλεί να δείτε τη σημασία της οικογένειας/των φίλων, αλλά και του ευρύτερου περιβάλλοντός σας. Μπορεί να νιώσετε αγαπημένοι και προστατευμένοι, και μπορεί ακόμη και να θυμηθείτε πότε βιώσατε τελευταία φορά αυτή την ενέργεια πιο έντονα τους τελευταίους έξι μήνες. Τώρα, το κεφάλαιο κλείνει και θα δείτε ποιος σας βοήθησε να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση και ποιος σας εγκατέλειψε. Διατηρήστε δίπλα σας εκείνους τους ανθρώπους που σας βοήθησαν να ανθίσετε και εκτιμήστε τους.

Related posts

Νεκρός πασίγνωστος δημοσιογράφος

Νέος χωρισμός «βόμβα» στην ελληνική showbiz: Χώρισαν μετά από 8 χρόνια γάμου

Τραγικό τέλος για 21χρονη