Η σκηνή του Maestro που γυρίστηκε 20 φορές: Ο Παπακαλιάτης δεν μπορούσε να σταματήσει να γελάει

Maestro: Το άγνωστο παρασκήνιο και το νευρικό γέλιο στα γυρίσματα

Η σειρά Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη ξεκίνησε να προβάλλεται στην ελληνική τηλεόραση πριν από 2 εβδομάδες και το κοινό «αγκάλιασε» τόσο τη νέα σειρά, όσο και τις ερμηνείες των ηθοποιών, που χαρακτηρίστηκαν καθηλωτικές.

Ωστόσο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων συμβαίνουν πράγματα, τα οποία το κοινό δεν παρακολουθεί στη μικρήη οθόνη. Οι πρωταγωνιστές της σειράς φαίνεται πως περνούν καλά και η Κλέλια Ανδριολάτου έκανε backstage αποκαλύψεις.

Η Κλέλια μίλησε για την πιο συγκινητική στιγμή των γυρισμάτων, λέγοντας πως ήταν η σκηνή του μουσικού φεστιβάλ με τις μπάντες και τη φωνή της Χάρις να αντηχεί στα μεγάφωνα του νησιού. Η νεαρή πρωταγωνίστρια τόνισε ότι την συγκίνησε τόσο που δεν μπορούσαν να ολοκληρώσουν το γύρισμα. Το τοπίο, το φως, το ηλιοβασίλεμα και η μουσική δημιουργούσαν ένα «συνονθύλευμα παραμυθιού».

Το πιο αστείο περιστατικό στα γυρίσματα του Maestro

Οσο για το πιο αστείο περιστατικό στα γυρίσματα, ήταν όταν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ξέφυγε από τους ρόλους που δημιούργησε το σετ και του είχε «κολλήσει» ένα τραγούδι που το τραγουδούσε συνέχεια. Τότε τους είχε πιάσει όλους νευρικό γέλιο και δυσκολεύτηκαν να γυρίσουν την σκηνή αλλά τα κατάφεραν μετά από 20 φορές!

Η Κλέλια Ανδριολάτου μίλησε και για την γιαγιά της στη σειρά, την Χάρις Αλεξίου. Είπε πως είναι ένας άνθρωπος που πορεύτηκε σε αυτή τη δουλειά με ανοιχτή καρδιά και παρά τη μυθική καριέρα της αποφάσισε πως στο σετ έχει να μάθει και να ακούσει. Την χαρακτήρισε ως έναν εξαιρετικά δοτικό άνθρωπο που νοιάζεται και είναι τρυφερός.

Related posts

Σούσουρο σήμερα με τη φωτογραφία της Eλένης Μεναγάκη με φούξıα μαγıό και κορμί «λαμπάδα»

Φέρνει την πρωτιά, κεpδίζει την Eurovision: Αuτά τα ρούχα θα φορέσει η Μαρίνα Σάττι, τρέμουν οι αντίπαλοί της

Τύχη, ευημερία και πολλά χρήματα: 4 Ζώδια που θα αλλάξει η ζωή τους προς το καλύτερο τους επόμενους 8 μήνες