Η συγκίνηση της Χαρούλας Αλεξίου για τον Παπακωνσταντίνου: «Γιαβρί μου, μυτόγκα μου, να σε φιλήσω παντού!»

Βγήκε σε ζωντανή σύνδεση κατά την διάρκεια συνέντευξης του Παπακωνσταντίνου

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Βασίλης Παπακωνσταντίνου, βρέθηκε καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στην εκπομπή «Ενώπιως – Ενωπίω». Κατά την διάρκεια της συνέντευξης, η καταξιωμένη τραγουδίστρια Χαρούλα Αλεξίου βγήκε σε ζωντανή σύνδεση και δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της, απευθυνόμενη στον τραγουδιστή με τα αγαπημένα της υποκοριστικά «Μπίλι μου, γιαβρί μου, τζιγέρι μου, μυτόγκα μου» και όπως ήταν φυσικό, προκάλεσε αυθόρμητο γέλιο.

Όπως χαρακτηριστικά είπε η Χάρις Αλεξίου στον Βασίλη Παπακωνσταντίνου «μυτόγκα μου, αγάπη μου, σε λατρεύω», ενώ απευθυνόμενη στον παρουσιαστή, επεσήμανε «τον λατρεύω τον Βασίλη. Για μένα όπως και για όλους όσοι τον έχουν αγαπήσει είναι ο δικός μας, ο άνθρωπος μας, είναι οικογένεια μας. Πάντα λέει την αλήθεια, είναι σεμνός, ο Μπίλης είναι κάτι άλλο, από όλους τους τραγουδιστές και για αυτό ακόμα τον αγαπάνε όλοι. Δεν θα τελειώσει για εμάς ποτέ ο Βασίλης. Το σύνθημα Βασίλη ζούμε για να σε ακούμε, δεν βγήκε τυχαία».

Αναφερόμενη στο «9 και 5», σημείωσε «το κλάμα που έβγαλα όταν είδα την παράσταση με τον Παντελή Βούλγαρη δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Ήταν εξαιρετική αυτή η δουλειά. Ο Βασίλης είναι από τους τραγουδιστές που δεν παίρνει στα σοβαρά αυτό που κάνει, δεν έχει δει αφ΄ υψηλού τον εαυτό του ποτέ. Δίνεται σαν να το κάνει για τελευταία φορά».

Η καταξιωμένη τραγουδίστρια δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνησή της για τον Παπακωνσταντίνου

Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια έβγαλε από τα αρχεία της μερικές φωτογραφίες από το παρελθόν τους, όταν τραγουδούσαν μαζί, ενώ στο τέλος του βίντεο και ενώ πίστευε πως είχε κλείσει η κάμερά της, ο φακός την έπιασε να συγκινείται.

Related posts

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ: Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος απολαμβάνουν τις διακοπές τους στη Σαντορίνη – Οι τρυφερές φωτο

Ντέμη Γεωργίου: Κατέρρευσαν στον αέρα οι φίλοι της – «Μας είπαν να είμαστε εκεί γιατί θα καταλήξει»

Ντέμη Γεωργίου: Πότε και πού θα γίνει η κηδεία της – Η συγκινητική της επιθυμία