Η σύγχρονη θεά Αφροδίτη: Η νέα αρετουσάριστη φωτογραφία της Φουρέιρα με μαγιό

Ελένη Φουρέιρα: Με μαγιό και χωρίς φίλτρα στο Instagram

Ελένη Φουρέιρα: Από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz θεωρείται η τραγουδίστρια, που συνηθίζει σε κάθε της εμφάνιση να μαγνητίζει όλα τα βλέμματα. Το απίστευτο και καλλίγραμμο κορμί της φυσικά, δεν περνά απαρατήρητο και κάνει κάθε αρσενικό να παραμιλάει.

Η τραγουδίστρια που ζει έναν όμορφο έρωτα με τον ποδοσφαιριστή Αλμπέρτο Μποτία και δημοσίευσαν μάλιστα και κοινή τους φωτογραφία. Η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της.

Πρόσφατα λοιπόν, δημοσίευσε φωτογραφία της όπου πόζαρε με θέα τη θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα από το νησί όπου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές. Μάλιστα, το σώμα της δεν χρειάζεται κανένα φίλτρο, αφού, προσέχει την διατροφή, ενώ κάνει τακτικά γυμναστική.

Τα μυστικά της διατροφής της Ελένης Φουρέιρα

Η όμορφη τραγουδίστρια, είναι γλυκατζού αλλά έχει και το δικό της μυστικό για να χάνει τα κιλά που παίρνει από τα γλυκά. Αυτό βρίσκεται στο βραδινό της γεύμα!

Το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να παίρνει τις απαραίτητες πρωτεΐνες και να ακολουθεί ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής στην καθημερινότητα της.

  • Πρωινό: Τοστ με γαλοπούλα και τυρί και ένα ποτήρι γάλα ή ένα μπολ με γάλα και δημητριακά. Αυτά συνδυάζονται πάντα με ομελέτα με τρία ασπράδια αυγών.
  • Μεσημεριανό: Μοσχαρίσια μπριζόλα με ρύζι και σαλάτα πράσινη ή ψάρι με χόρτα και μακαρόνια με κιμά.
  • Δείπνο: Τόνος με μαρούλι ή καλαμάκια κοτόπουλου με σαλάτα.

Το μυστικό να μην παχύνεις είναι το βραδινό νομίζω. Θεωρώ πως ό,τι και να τρως την ημέρα, αν γυμνάζεσαι και προσέχεις λίγο το βραδινό σου, δεν τρως για παράδειγμα γλυκά ή τηγανητά το βράδυ, δεν πρόκειται να παχύνεις ποτέ».

  • Τρώει τα πάντα αλλά προσέχοντας πάντα την ποσότητα του φαγητού.
  • Καταναλώνει πολλά μικρά γεύματα μέσα στην ημέρα.
  • Αποφεύγει τα βαριά γεύματα το βράδυ.
  • Τρώει γρήγορο φαγητό όταν το επιθυμεί πολύ, αλλά αποφεύγει τις θερμιδογόνες τηγανιτές πατάτες.

Related posts

Χωρισμός “βομβα” μετά από 14 χρόνια γάμου στην οικογένεια Γλύξμπουργκ

Σήμερα ψάλλεται όλος ο Ακάθιστος Ύμνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φήμες: 2 φωτογραφίες αποκαλύπτουν όλη την αλήθεια για τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον