Η Θέμις Μπαζάκα ρωτάει τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη: «Γιατί μ’έβαζες συνέχεια να κάνω τη μάνα σου;»

by Newsroom i-diakopes.gr
Η Θέμις Μπαζάκα ρωτάει τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη: «Γιατί μ’έβαζες συνέχεια να κάνω τη μάνα σου;»

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Η αποκαλυπτική συνέντευξη στο Down Town

Ο δημιουργός του Maestro, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης παραχώρησε μια αφοπλιστική συνέντευξη στο «Down Town». Ο σκηνοθέτης μίλησε για τις συνεργασίες του ενώ μια παλιά του συνεργάτιδα του, του έκανε μια ερώτηση.

Η ηθοποιός ζήτησε από τον ηθοποιό, σεναριογράφο και σκηνοθέτη να της εξηγήσει για ποιο λόγο την επέλεγε συχνά να είναι η τηλεοπτική του μητέρα.

Ειδικότερα, η Θέμις Μπαζάκα τον ρώτησε “γιατί με έβαζες συνέχεια να παίζω τη μάνα σου; Πώς είναι, αλήθεια, η σχέση με τη μητέρα σου και ποια θα έλεγες είναι η ιδανική μητέρα για σένα;” και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης απάντησε “λοιπόν… Ο λόγος που έπαιξες τη μάνα μου ήταν επειδή οι μάνες που είχα γράψει, σεναριακά έπρεπε να έχουν όλα τα στοιχεία που και εσύ έχεις. Έντονο χαρακτήρα, γοητεία, φινέτσα, χιούμορ και αυτοσαρκασμό. Και επειδή και η δική μου μάνα τα έχει αυτά, έγραφα πάντα ρόλους σε ηρωίδες που έχουν τέτοιο δυναμισμό. Ή, και αν δεν τον είχαν, στην πορεία τον έβρισκαν. Για μένα η ιδανική μητέρα είναι αυτή που μαθαίνει το παιδί της να είναι δυνατό και ανεξάρτητο”.

Η Θέμις Μπαζάκα ρωτάει τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη: «Γιατί μ’έβαζες συνέχεια να κάνω τη μάνα σου;»

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Πως αντιμετωπίζει τα αρνητικά σχόλια

Και συνεχίζει η Θέμις Μπαζάκα “στην Ελλάδα, ότι και αν καταφέρεις, όπου και αν φτάσεις, πάντα θα υπάρχουν κάποιες φωνές που θα λένε «ναι μεν, αλλά…». Ποια αρνητικά σχόλια έχεις ακούσει κατά καιρούς και πότε έπαψαν αυτά να σε αφορούν;”.

Στο ερώτημα αυτό, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης υπογράμμισε “νομίζω φέτος είναι η πρώτη φορά που τα σχόλια δεν με έχουν ακουμπήσει καθόλου. Ούτε έχω ασχοληθεί με οτιδήποτε αρνητικό. Ίσως επειδή δεν προλαβαίνω, ίσως επειδή μεγαλώνω και δεν με αφορά τόσο, ίσως επειδή είμαι πιο σίγουρος για αυτό”.

Προτεινόμενα