Η θυσία του Δούκα και η εκδίκηση του Μελέτη καθήλωσαν το κοινό στις «Άγριες Μέλισσες»

by Τόνια Τζαφέρη

«Άγριες Μέλισσες»: Το τελευταίο επεισόδιο ύστερα από τρία χρονια

Τρία χρόνια μετά από αμέτρητες ερμηνείες και επεισόδια, η γνωστή ελληνική σειρά “έριξε μια συγκλονιστική αυλαία”, η οποία άφησε το τηλεοπτικό κοινό και τους χρήστες του Διαδικτύου άφωνους.

Η θυσία του Δούκα και η εκδίκηση του Μελέτη καθήλωσαν το κοινό στις «Άγριες Μέλισσες»

Η σειρά φαινόμενο, που άλλαξε τα δεδομένα στο τηλεοπτικό πεδίο, το βράδυ της Πέμπτης (07/07) έριξε για πάντα αυλαία. Οι «Άγριες Μέλισσες» τρία χρόνια προσέφεραν αμέτρητες στιγμές συγκίνησης και φυσικά ερμηνείες που άφησαν εποχή.

Τι ακριβώς συνέβη στο μεγάλο φιναλε των “Άγριων Μελισσών”

Στο τελευταίο επεισόδιο της Πέμπτης (07/07) ο Δούκας Σεβαστός (Λεωνίδας Κακούρης) που κάποιοι μίσησαν και κάποιοι λάτρεψαν πέθανε ύστερα από σφαίρα που δέχτηκε από παρατρεχάμενους του Ακύλα Μεγαρίτη (Αιμίλιος Χειλάκης) στην προσπάθεια του να σώσει την Ελένη (Μαρία Κίτσου) που μόλις είχε γεννήσει.

Λίγο μετά το θάνατο του Δούκα, ο Μελέτης αποφάσισε να… πάρει το νόμο στα χέρια του. Πήγε και βρήκε τον Ακύλα Μεγαρίτη και άρχισε να τον πυροβολεί προκειμένου να εκδικηθεί για τον θάνατο του Δούκα. Τον έδεσε στο άλογο τον έσυρε μέχρι και την πλατεία του χωριού και στη συνέχεια παραδόθηκε στον Προύσαλη ομολογώντας όλους του τους φόνους.

Οι τηλεθεατές φαίνεται πως λυπήθηκαν με το τραγικό τέλος του Δούκα Σεβαστού και έσπευσαν να αποτυπώσουν τα πρώτα τους συναισθήματα στο twitter.

Τα twitter για το μεγάλο φινάλε στις Άγριες Μέλισσες

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν