Η Τζόυς Ευείδη αποκαλύπτει για πρώτη φορά: Το πρόβλημα με τις φωνητικές χορδές και ο λόγος που η φωνή της είναι τόσο βραχνή

by Εύα Ζαχαριάδη

Τζόυς Ευείδη: Η αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Τζόυς Ευείδη στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα και μίλησε ανοιχτά για τον λόγο που η φωνή της είναι βραχνή.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός μιλώντας στον Άρη Καβατζίκη αναφέρθηκε στην επαγγελματική της πορεία, στην αποχή της από τον χώρο, αλλά και σε project που συμμετείχε και δεν είχαν επιτυχία.

«Όταν δεν δουλεύω δεν δίνω συνεντεύξεις, μου φαίνεται πολύ μαϊντανοκατάσταση, απείχα περίπου δυο χρόνια. Η τελευταία διετία ήταν καταθλιπτική, γιατί ξαφνικά γίνεσαι νοικοκυρά. Είμαι μία τρελή που έχω μέσα μου και πολύ δράμα και πολλή κωμωδία, άλλα και πολλή κατάθλιψη, πέφτω εύκολα», ανέφερε αρχικά ηθοποιός και συμπλήρωσε: «Όταν δεν έχεις εναλλακτική και πρέπει να δουλεύεις σε εκατό δουλειές και να είσαι ευχάριστος, δεν σου επιτρέπεται να πέσεις. Έχω κάνει και αποτυχιούλες, και σήριαλ που έχει κοπεί στα 16 επεισόδια, λεγόταν ‘’ποσό γλυκά με σκοτώνεις’’, ήσασταν πολύ λίγοι εσείς που το είδατε».

Η Τζόυς Ευείδη αποκαλύπτει για πρώτη φορά: Το πρόβλημα με τις φωνητικές χορδές και ο λόγος που η φωνή της είναι τόσο βραχνή

Τζόυς Ευείδη: Η αποκάλυψη της για τις φωνητικές της χορδές

«Νομίζω πως κατά βάθος δεν ήθελα να έχω σύζυγο και παιδιά, αν και μου πέρασε από το μυαλό, καθώς είχα μείνει έγκυος και απέβαλα ένα διάστημα το συζητούσα για παιδί, άλλα ήρθαν ανάποδα τα πράγματα στη σχέση μου και απομακρύνθηκε το γεγονός. Δεν βρέθηκε ποτέ άνθρωπος της εμπιστοσύνης μου για να γίνει ο πατέρας του παιδιού μου», εξομολογήθηκε.

Μεταξύ άλλων η ηθοποιός αναφέρθηκε στο πρόβλημα που έχει με τις φωνητικές χορδές της. «Καπνίζω, εξ’ ου και το γρέζι στη φωνή μου, άλλα αν κλείσω μιούζικαλ θα το κόψω και θα πάω να καθαρίσω τις φωνητικές μου χορδές με μία επέμβαση. Έχω χαλάρωση στις φωνητικές μου χορδές από κακή χρήση, από το γκάρισμα και το συνεχές κοπάνημα και την κούραση», κατέληξε.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo