Η Βίκυ Κάβουρα αποκαλύπτει: «Θέλω οι πρώην μου να είναι καλά και να προχωράνε στη ζωή τους»

Βίκυ Κάβουρα: Η σχέση που έχει με τους πρώην της

Η Βίκυ Κάβουρα μίλησε ανοιχτά για τις πρώην σχέσεις της και η ηθοποιός δήλωσε χαρακτηριστκά πως θέλει να είναι καλά οι πρώην σύντροφοι της και πως τους αγαπάει όλους.

Βίκυ Κάβουρα: Όσα δήλωσε η ηθοποιός

«Το αν θα στείλω χρόνια πολλά σε κάποιον πρώην μου εξαρτάται από τη σχέση που έχουμε κρατήσει και από το αν είμαι με κάποιον άλλον άνθρωπο. Και το αν θα απαντήσω κι εγώ σε αντίστοιχο μήνυμα εξαρτάται από αυτά, αλλά καλό είναι να είμαστε ευγενικοί», είπε η Βίκυ Κάβουρα.

Η Βίκυ Κάβουρα είπε επίσης: «Αγαπώ πολύ τους πρώην μου, χαίρομαι γι’ αυτούς, θέλω να είναι καλά και να προχωράνε στη ζωή τους».

Related posts

Δύσκολες στιγμές για τη Βίκυ Κάβουρα: Της πήρε τα λεφτά και μετά κρεμάστηκε, η αστυνομία πήρε και το αμάξι της

Ο Νίκος Οικονομόπουλος για το θαύμα που έζησε μπροστά στη κάμερα: «Το είδαν όλοι δεν είναι κάτι που βγάζω από το μυαλό μου»

Ο Νίκος Οικονομόπουλος εξομολογείται: «Ζούμε στην εποχή που έχει χαθεί το φλερτ, ο έρωτας και υπάρχει μόνο η σαρκική απόλαυση»

Με γένια, μακριά μαλλιά και με μπαστούνι: Η φώτο του Νάσου Παπαργυρόπουλου που κυκλοφορεί έγινε viral μέσα σε δευτερόλεπτα

Καθηλώνει ο Νίκος Οικονομόπουλος: «Μπορείς να είσαι άθεος αλλά όχι να λες δεν υπάρχει Θεός»

«Φωτοτυπία» του Νίκου Οικονομόπουλου: Ο άγνωστος αδερφός του τραγουδιστή που ζει στην Κρήτη και εργάζεται σε νυχτερινό κέντρο

Ο Νίκος Οικονομόπουλος για τη Πίστη του: Πιστεύω πολύ στον Θεό και ας με λέτε γραφικό

Ο άγνωστος αδερφός του Νίκου Οικονομόπουλου: Ζει στην Κρήτη και εργάζεται σε νυχτερινό κέντρο

Σαν «φωτοτυπία» του τραγουδιστή: Ο «άγνωστος» αδερφός του Νίκου Οικονομόπουλου που ζει μακριά από την Αθήνα και δουλεύει νύχτα