Η υπέροχη χιουμοριστική ανάρτηση του Χάρη Ρωμά για τη γιορτή της Ελένης Ράντου

by Τόνια Τζαφέρη

Χάρης Ρώμας: Οι ευχές στην Ελένη Ράντου

Αποτελεί ένα από τα αχτύπητα δίδυμα της ελληνικής τηλεόρασης, που ακόμη και σήμερα το κοινό ενθουσιάζεται με αναρτήσεις και υλικό που αφορά την σειρά ” Κωνσταντίνου και Ελένης”.

«Γιορτάζουμε σήμερα οι “Κωσταντίνου και Ελένης”», έγραψε ο ηθοποιός, κάνοντας αναφορά στο σίριαλ που συμπρωταγωνίστησαν.

Η υπέροχη χιουμοριστική ανάρτηση του Χάρη Ρωμά για τη γιορτή της Ελένης Ράντου

Όταν ο Χάρης Ρώμας και η Ελένη Ράντου ποζάρουν δίπλα δίπλα, αμέσως η εικόνα παραπέμπει στο θρυλικό «Κωνσταντίνου και Ελένης», μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, που προβάλλεται ακόμη και σήμερα.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Χάρη Ρώμα

Εν όψει της ονομαστικής εορτής τόσο της ηθοποιού και για χρόνια συνεργάτιδάς του, όσο και του αγαπημένου σίριαλ, ο Χάρης Ρώμας έκανε μάι ξεχωριστή ανάρτηση, μέσα από τον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία του αγκαλιά με το χάρτινο είδωλο της Ελένης Ράντου,που είχε πάνω πολλά ζωγραφισμένα φιλιά, στέλνοντας τις ευχές του.

«Γιορτάζουμε σήμερα οι “Κωσταντίνου και Ελένης”!!!», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Η υπέροχη χιουμοριστική ανάρτηση του Χάρη Ρωμά για τη γιορτή της Ελένης Ράντου

Η κίνηση αυτή του ηθοποιού, διέψευσε ακόμη μία φορά τη φημολογούμενη κόντρα ανάμεσά τους. «Είμαστε πολύ φίλοι, της έχω μεγάλη εμπιστοσύνη και ξέρω ότι δεν θα έκανε ποτέ αρνητική κριτική για κάτι που αφορά εμένα» επισήμανε σε συνέντευξή του ο Χάρης Ρώμας.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν