Η υπέροχη στιγμή που μικρό ελάφι φιλάει αστυνομικό που το έσωσε από τις φωτιές

by Τόνια Τζαφέρη

Αληθινή ιστορία: Ελαφάκι φιλάει αστυνομικό που το έσωσε από τις φωτιές

Αληθινή ιστορία: Οι πυρκαγιές στην Καλιφόρνια έχουν κάψει τα πάντα στο πέρασμα τους, με αποτέλεσμα πάρα πολλά ζώα να έχουν βρει τραγικό θάνατο. Όσα δεν έχουν προλάβει να διαφύγουν, εγκλωβίζονται στις πυρκαγιές και η ελπίδα τους είναι μόνο οι πυροσβέστες. Οι πυροσβέστες, οι οποίοι δίνουν τεράστια αγώνα προκειμένου να σώσουν όσα περισσότερα μπορούν.

Μέσα από τα καμμένα, έρχεται μια φωτογραφία και αληθινή ιστορία να μας δώσει ελπίδες και χαμόγελα. Ένα νεογέννητο ελαφάκι, δίνει ένα φιλί στον λαιμό ενός αστυνομικού, ο οποίος το έσωσε μέσα από την κόλαση της πυρκαγιάς.

Ο αστυνόμος Fawson κρατά στην αγκαλιά του ένα ελαφάκι, το οποίο μόλις έχει τραβήξει από τις φλόγες. Το μικρό ζώο τεντώνει το σώμα του και με όση δύναμη του έχει μείνει, ανταμείβει τον αστυνομικό του Σαν Φρανσίσκο με ένα φιλί, ίσως το καλύτερο φιλί το οποίο έχει δεχθεί στη ζωή του.

Η φωτογραφία με το ελάφι της αληθινής ιστορίας

Αληθινή ιστορία: Ελαφάκι φιλάει αστυνομικό που το έσωσε από τις φωτιές

Η φωτογραφία δημοσιεύθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όχι απλώς έγινε viral αλλά αναδείχθηκε σε φωτογραφία-σύμβολο. Μία φωτογραφία η οποία εκφράζει όλα εκείνα τα οποία θα έπρεπε να είναι ένας άνθρωπος, προσφέροντας με αυτοθυσία τις υπηρεσίες του στα ανήμπορα αυτά ζωάκια, τα οποία βρέθηκαν χωρίς πόρτα διαφυγής μέσα στην πύρινη λαίλαπα.

Στο χαμόγελο του αστυνομικού αποτυπώνεται όλη εκείνη η ευτυχία και η ικανοποίηση για το έργο που πρόσφερε. Δίπλα του εκατομμύρια μηνύματα, μπράβο και συγχαρητήρια.

Στην περιοχή που ο αστυνομικός Fawson έσωσε το ελαφάκι, έχουν καεί πάνω από 30.000 στρέμματα και πάνω από 10.000 κάτοικοι εκκένωσαν τις κατοικίες τους.

Ένα φιλί για ευχαριστώ και ένα χαμόγελο απόλυτης ικανοποίησης… τόσο απλή μπορεί να είναι η ζωή!

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα