Ιατρός περπάτησε κανονικά μετά από 3 χρόνια αφού προσκύνησε στην Εκκλησία της Παρηγορήτριας

by Εύα Ζαχαριάδη

Συγκλονίζει η μαρτυρία μιας γιατρού για το Θαύμα που βίωσε

Η Αναστασία Φιλήνδρα- Ταμπακάκη, MD, Ph.D – Χειρούργος Οφθαλμίατρος, περιγράφει την μαρτυρία του θαύματος που βίωσε στην Εκκλησία του Αγίου Δημητρίου Αττικής. Συγκλονίζει το Θαύμα που έζησε μέσα από την πίστη της στον Θεό.

΄΄Ονομάζομαι Αναστασία Φιλήνδρα- Ταμπακάκη, είμαι MD, Ph.D – Χειρούργος Οφθαλμίατρος με ιδιωτικό ιατρείο ενώ συνεργάζομαι με μεγάλο νοσοκομείο στα Νότια Προάστια.

Πριν 3 χρόνια είχα ένα σοβαρό ατύχημα, ήμουν συνοδηγός στο αμάξι του συζύγου μου και μετά από πρόσκρουση με άλλο αμάξι καρφωθήκαμε στι κιγκλίδωμα παραλλήλου της Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας στο ύψος του Αγίου Στεφάνου Αττικής.

Αποτέλεσμα του ατυχήματος ήταν ένα πλήρες κάταγμα με παρεκτόπιση των οστικών τμημάτων του με μερική συντριβή και ήμουν αναγκασμένη από τον θεράποντα Ιατρό μου κο Ξένο να χρησιμοποιώ μετά από μήνες θεραπείας κλπ μπαστούνι.

Προ 4 μηνών επισκέφθηκα την Παναγία Παρηγορήτρια στο Βύρωνα, την παρακάλεσα με όλη μου την ψυχή, διάβασα την ευχή που μου έδωσαν οι πατέρες του Ναού και το λαδάκι της το Άγιο .

Ιατρός περπάτησε κανονικά μετά από 3 χρόνια αφού προσκύνησε στην Εκκλησία της Παρηγορήτριας

Στη συνέχεια πήγα σπίτι μου, πέρασαν δυο μέρες και ένα πρωί Τρίτης σηκώθηκα , έκανα δυο βήματα και προς έκπληξη μου δεν ένιωθα κάποιο τράβηγμα. Την ίδια μέρα πήγα στο γιατρό μου και έκπληκτος παρατήρησε πως ως εκ θαύματος το οστό άρχισε να συνέρχεται ενώ μου τόνισε πως είναι το οστό ζωντανός οργανισμός και πως με τη βοήθεια της Παναγίας το συντριπτικό όπως το ονόμασε κάταγμα σταθερά θεραπεύεται.

Σας παραθέτω φωτογραφίες και βίντεο από το προσκύνημα μου χωρίς πατερίτσες.΄΄

Φωτογραφίες και βίντεο της γιατρού που περπάτησε ξανά χωρίς πατερίτσες

Ιατρός περπάτησε κανονικά μετά από 3 χρόνια αφού προσκύνησε στην Εκκλησία της Παρηγορήτριας

@ekklisiaonline Ξαναπερπατησε μπροστά στην δακρυζουσα Παναγια Παρηγορητρια#παναγια ♬ πρωτότυπος ήχος – Εκκλησία Online

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν