Ιερέας πρόδωσε το μέρος που βρίσκεται ο πάτερ Αντώνιος και η πρεσβυτέρα: «Φοβόμαστε για τα χειρότερα, στημένη η ιστορία»

Πατέρας Αντώνιος: Πού βρίσκεται με την πρεσβυτέρα

Από την περασμένη Παρασκευή ο πατέρας Αντώνιος και η σύζυγός του Σταματία Γεωργάντη δεν έχουν δώσει κανένα σημείο ζωής. Ένας ιερέας και φίλος του επικεφαλής της Κιβωτού του Κόσμου αποκαλύπτει που βρίσκεται τελικά το ζευγάρι.

Ο εν λόγω κληρικός, σε επικοινωνία του με το ekklisiaonline, σημείωσε ότι ο πάτερ Αντώνιος και η πρεσβυτέρα διαμένουν σε φιλικό σπίτι και είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση.

Ιερέας για Κιβωτό του κόσμου: «Δεν ξέρω γιατί το κάνουν αυτό»

“Φοβόμαστε για τα χειρότερα, φοβόμαστε όλα τα ενδεχόμενα” φέρεται να δήλωσε ο ιερέας στο εκκλησιαστικό site, περιγράφοντας ότι ο επικεφαλής της Κιβωτού δηλώνει πως δεν ξέρει γιατί του “το κάνουν αυτό”, δεν γνωρίζει τίποτα για τις καταγγελίας και κάνει λόγο για στημένη ιστορία.

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας

Ο ιδρυτής της Κιβωτού του Κόσμου και η πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή είχαν δώσει την περασμένη Παρασκευή συνέντευξη στην ΕΡΤ υποστηρίζοντας πως τα παιδιά λένε ψέματα και έχουν “κακία”, ενώ ο πατέρας Αντώνιος δήλωσε “αγανακτισμένος και θυμωμένος”.

Related posts

Εμφανίστηκε κατάστημα «Shein» στην Ελλάδα – Δεν είναι στην Αθήνα

Μαρία Αντωνά: Για φαγητό σε χλιδάτα εστιατόρια & ποτό σε γνωστά club – Τα «έσπασε» στο Ντουμπάι μετά τον χωρισμό από τον Σοϊλέδη

Κατρακύλα στα προγνωστικά για τη Μαρίνα Σάττι μετά τη δεύτερη πρόβα – Αυτή τη θέση παίρνει