Ιερέας: Ταΐζει το μωρό που μόλις βάφτισε!

Συγκινητική στιγμή: Μια εικόνα με ιερέα που βλέπουμε σπάνια

Μια αξιολάτρευτη εικόνα που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου απεικονίζει έναν ιερέα τον οποίο ομολογουμένως δεν συναντάμε συχνά, αφού στις περισσότερες βαφτίσεις θα μπορούσαμε να πούμε ακόμη και πως αδιαφορούν. Σε αυτήν την βάφτιση όμως… όλα ήταν αλλιώς.

Το εκπληκτικό φωτογραφικό στιγμιότυπο με τον απίθανο ιερέα, απαθανάτισε  ένας επαγγελματίας φωτογράφος σε ορθόδοξη εκκλησία στο Podu Olt της Ρουμανίας.

Ο ιερέας τελούσε το μυστήριο και ταυτόχρονα τάιζε το παιδί που μόλις ειχει βαφτιστεί

Κατά τη διάρκεια της βάπτισης, η μικρή Άννα Μαρία -όπως βαπτίστηκε- μάλλον πείνασε και προς έκπληξη όλων, ο ιερέας που τελούσε το μυστήριο, ο πατέρας Iustin Milu κατάφερε να την ηρεμήσει με μία χειρονομία γεμάτη αγάπη: απλά πήρε το μπουκαλάκι της και την τάισε.

«Ήταν μία μεγάλη έκπληξη να βλέπεις τον ιερέα να κρατά το μωρό στο ένα του χέρι και το μπουκάλι στο άλλο, ενώ παράλληλα διαβάζει το Ευαγγέλιο. Ήταν μία στιγμή γεμάτη αγάπη και φροντίδα, τόσο για το σώμα, όσο και για την ψυχή του μωρού. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που γίναμε κοινωνοί της υπέροχης αυτής στιγμής που η μικρή Άννα Μαρία στο μέλλον θα ανακαλύψει στα άλμπουμ της ζωής της», ανέφερε το στούντιο που είχε αναλάβει τη φωτογράφιση της βάπτισης.

Η βάπτιση πραγματοποιήθηκε πριν από δύο χρόνια, παρ’ ΄ολα αυτά τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχει γίνει viral.

Related posts

Χαμός με τον Γρηγόρη Πετράκο – Μίλησε για το Nemo και την Eurovision και προκάλεσε «σεισμό»

Κατάλαβαν το λάθος τους στην ΕΡΤ: Οι 2 πασίγνωστες γυναίκες που θέλουν να στείλουν του χρόνου – Σίγουρη η νίκη

Έχει γίνει viral στο Tik Tok, κοστίζει 35,99 ευρώ: Υπάρχει λόγος να αγοράσεις αυτό το παντελόνι των Stradivarius