Ινδία: Πάμπλουτος πάντρεψε την κόρη του και έχτισε 90 σπίτια για άστεγους για να το γιορτάσει

by Τόνια Τζαφέρη

Ινδία: Όταν ο γάμος αποκτά άλλο νόημα…

Αποτελεί μια από τις πιο πρωτότυπες ιστορίες και ευτυχώς είναι για καλό σκοπό… γιατί τι πιο όμορφο από έναν πατέρα να παντρεύει την κόρη του και να το γιορτάζει χτίζοντας σπίτια τα οποία θα φιλοξενήσουν άστεγους ανθρώπους.

Ένας μεγιστάνας, ο Ajay Munot, στην Ινδία γιόρτασε το γάμο της κόρης του με ασυνήθιστο τρόπο. Αντί να πάρει την κόρη του και το νέο σύζυγό της ένα πολυτελές νέο σπίτι ή ένα ακριβό αυτοκίνητο, έχτισε 90 σπίτια για τους ανθρώπους που ήταν άστεγοι. Ο Munot, χονδρέμπορος σιταριού και υφάσματος, είχε διαθέσει 11.. εκατομμύρια δολάρια για το γάμο του μικρού κοριτσιού του. Φανταστείτε τον εορτασμό που θα μπορούσαν να είχαν με αυτά τα χρήματα.

Ινδία: Πάμπλουτος πάντρεψε την κόρη του και έχτισε 90 σπίτια για άστεγους για να το γιορτάσει

Περισσότερες πληροφορίες για τον γάμο στην Ινδία που προκάλεσε αίσθηση

Οι νεόνυμφοι δεν έμειναν βέβαια με άδεια χέρια – έκαναν ένα νέο σπίτι και συμφώνησαν με την απόφαση του Munot να χτίσει σπίτια για τους άστεγους. Δεν είναι και τόσο συνηθισμένο να ακούτε για ένα πλούσιο άτομο να βοηθά αυτούς που έχουν ανάγκη. Αυτή ήταν μια τεράστια χειρονομία που έχει κάνει ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να πλέκουν το εγκώμιο του Munot!

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo