Ιωάννα Παλιοσπύρου: Δέχεται προτάσεις να συμμετέχει σε τηλεοπτικά προγράμματα

by Τόνια Τζαφέρη

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Έτοιμη για μια τηλεοπτική καριέρα ;

Πρόκειται για ένα πρόσωπο που αποτελεί πλέον σύμβολο μετά τα όσα πέρασε, αλλά τον τροπο που διαχειρίστηκε την επίθεση με το βιτριόλι που της άλλαξε ριζικά την ζωή. Ωστόσο η νεαρή Ιωάννα φαίνεται να βρίσκει σιγά σιγά τα πατήματα της και να περνά από την μια επιτυχία στην άλλη.

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Δέχεται προτάσεις να συμμετέχει σε τηλεοπτικά προγράμματα

Η Ιώαννα Παλιοσπύρου, έχει επιστρέψει πλέον στην καθημερινότητα και εμφανίζεται πιο λαμπερή από ποτέ στις αναρτήσεις της στο Instagram μοιράζοντας αισιοδοξία σε όσους την ακολουθούν.

Πατά το γεγονός ότι η εκπομπή της pod.gr πάει από το καλό στο καλύτερο στέλνοντας μηνύματα ενδυνάμωσης, τα σχέδιά της Ιωάννας φαίνεται να μην σταματάνε εκεί καθώς ακούγεται πως πρόκειται να την δούμε και σε τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Οι προτάσεις που έχει δεχθεί η Ιωάννα Παλιοσπύρου

Σύμφωνα με πληροφορίες του ANT1 η Ιώαννα Παλιοσπύρου δέχεται προτάσεις να συμμετέχει σε τηλεοπτικά προγράμματα και μάλιστα για διάφορους ρόλους. Όπως φαίνεται σκέφτεται αρκετά σοβαρά τις προτάσεις, ωστόσο η ίδια θα ήθελε να κάνει μια εκπομπή στην οποία θα αφηγείται ιστορίες, όπως γίνεται στα podcasts της.

Να συναντά δηλαδή ανθρώπους και μέσα από αυτούς να περνά μηνύματα. Η Ιωάννα μετά από 20 μέρες που ήταν στη Γαλλία. για τις δερματικές θεραπείες που ακολουθεί βρίσκεται στην Αθήνα και αναμένεται τους επόμενους μήνες να κάνει ένα πολύ δύσκολο χειρουργείο.

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Δέχεται προτάσεις να συμμετέχει σε τηλεοπτικά προγράμματα

Μία επαγγελματική φωτογράφιση έκανε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, ντυμένη πιο ρομαντικά και όμορφα από ποτέ. Με ένα μακρύ floral φόρεμα, η νεαρή γυναίκα πόζαρε σε ένα καταπράσινο δάσος και σε ένα παραμυθένιο τοπίο, θυμίζοντας πραγματικά νεράιδα.

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Δέχεται προτάσεις να συμμετέχει σε τηλεοπτικά προγράμματα

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου δημοσίευσε τις φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και όπως φαίνεται, οι followers της λάτρεψαν για ακόμη μία φορά, την ίδια αλλά και τις φωτογραφίες της. Δίχως τη μάσκα της, με ένα γλυκό και ζεστό μακιγιάζ σε ροζ αποχρώσεις, η γυναίκα της οποίας η ιστορία μάς έχει όλους αγγίξει, πόζαρε διαφημίζοντας τα ρούχα που φορούσε με τον πιο όμορφο τρόπο.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν