Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Πριν από λίγες μέρες τράβηξα μια φωτογραφία μου στο φως της ημέρας χωρίς τη μάσκα και της την έστειλα»

by Αντώνης Βαλμάς

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Έδωσε συνέντευξη στη Σίσσυ Χρηστίδου

Καλεσμένη στο πλατό της πρωινής εκπομπής του Mega, «Χαμογέλα και πάλι» βρέθηκε το Σάββατο η Ιωάννα Παλιοσπύρου. Η κοπέλα που συγκλόνισε το πανελλήνιο μετά την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι στην Καλλιθέα τον Μάιο του 2020, αποκάλυψε στην παρουσιάστρια άγνωστες πτυχές της ζωής της.

Στην εκπομπή μίλησε μάλιστα και η γιατρός της και Διευθύντρια Πλαστικής Χειρουργικής Κλινικής στο Θριάσιο, Μαρία Καλοφώνου, που τη στηρίζει από την πρώτη στιγμή.

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Πριν από λίγες μέρες τράβηξα μια φωτογραφία μου στο φως της ημέρας χωρίς τη μάσκα και της την έστειλα»

Με το τέλος των δηλώσεων της κυρίας Καλοφώνου, η Ιωάννα Παλιοσπύρου, εξομολογήθηκε στη Σίσσυ Χρηστίδου: «Θέλω να σου πω μια συζήτηση που είχαμε μερικές μέρες πριν με τη γιατρό μου. Σηκώθηκα ένα πρωί, έκανα το μπάνιο μου. Δε ξέρω, μάλλον ήμουν σε πολύ καλή διάθεση.

Τράβηξα μια φωτογραφία μου στο φως της ημέρας χωρίς τη μάσκα και της την έστειλα. Της είπα θέλω να σου πω δυο πράγματα που σκέφτηκα μόλις είδα τη φωτογραφία. Πρώτον ότι νιώθω πολύ όμορφη και δεύτερον πόσο πολύ σε ευχαριστώ. Συγκινήθηκε και μου απάντησε πολύ γλυκά. Μου είπε ότι θα βελτιωθεί ακόμη περισσότερο και θα νιώσεις ακόμη πιο όμορφη. Και στο τέλος θα καταλάβεις πως αυτό είναι το λιγότερο σημαντικό σε εμάς τους ανθρώπους».

Ολόκληρη η συνέντευξη της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν