Ιωάννα Παλιοσπύρου: Το ρεβεγιόν με τις φίλες της χωρίς μάσκα στο πρόσωπό της

by Τόνια Τζαφέρη

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Προσπαθεί και πάλι να βρει τον εαυτό της

Η αγαπημένη μας Ιωάννα Παλιοσπύρου ύστερα από τα τόσο δύσκολα χρόνια που πέρασε, προσπαθεί να τα αφήσει όλα στο παρελθόν και να δει ξανά την ζωή με αισιοδοξία και καλύτερες ημέρες… έτσι και υποδέχτηκε το νέο έτος.

Το δικό της μήνυμα πέρασε η Ιωάννα Παλιοσπύρου μέσα από τις εορταστικές φωτογραφίες που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους και followers.

Η 35χρονη γυναίκα της οποίας η υπόθεση συγκλόνισε το πανελλήνιο 1,5 χρόνο πριν, προσπαθεί να επιστρέψει στην καθημερινότητά της με την παραμονή της Πρωτοχρονιάς που μας πέρασε να ήταν πολύ διαφορετική από την περσινή.

Στις εικόνες η Ιωάννα Παλιοσπύρου έχει βγάλει και την προστατευτική της μάσκα

Όπως «πρόδωσαν» οι φωτογραφίες που ανήρτησε, η Ιωάννα πέρασε τις γιορτές παρέα με καλές της φίλες, χωρίς μάλιστα να φορά την προστατευτική μάσκα στο πρόσωπό της, νιώθοντας οικεία με τους κοντινούς της ανθρώπους. Φυσικά, η ίδια απέφυγε να δείξει το πρόσωπό της στον φωτογραφικό φακό –κάτι που έχει αποκαλύψει πως θα κάνει μόλις νιώσει ψυχολογικά έτοιμη– ωστόσο οι λήψεις προδίδουν τη μη ύπαρξη μάσκας.

Είναι φανερό πως η Ιωάννα δίνει τον καλύτερό της εαυτό προκειμένου να καταφέρει να πάρει πίσω τη ζωή της, με την εικόνα της να είναι πραγματικά… υπέρλαμπρη. Φορώντας ένα εvτυπωσιακό μίνι φόρεμα και γόβες, κέρδισε δεκάδες χιλιάδες likes, με τις ευχές για γρήγορη αποκατάσταση να μην έχουν τέλος.

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Το ρεβεγιόν με τις φίλες της χωρίς μάσκα στο πρόσωπό της

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Το ρεβεγιόν με τις φίλες της χωρίς μάσκα στο πρόσωπό της

Ιωάννα Παλιοσπύρου: “Η ευχή μου για το 2022 είναι ΟΛΟΙ μας να βρεθούμε δίπλα σε κάποιον που το χρειάζεται”

«Η ευχή μου για το 2022 είναι ΟΛΟΙ μας να βρεθούμε δίπλα σε κάποιον που το χρειάζεται και να βάλουμε το λιθαράκι μας για κάτι πιο όμορφο, με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας μας.🙏🏼
“After all, all we have is each other”. Happy New Year 2022», έγραψε χαρακτηριστικά.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν