Ιωάννα Παππά: Η απόκτηση του πρώτου της παιδιού στα 40, τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε και η αφοπλιστική απάντησή της

Ιωάννα Παππά: Η εξομολόγηση για την απόκτηση του πρώτου της παιδιού στα 40

Η γνωστή και αγαπημένη ηθοποιός Ιωάννα Παππά, παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε μεταξύ άλλων, για την απόκτηση του πρώτου της παιδιού στα 40 και για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε. Η Ελληνίδα ηθοποιός, δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό της, απαντώντας σε όλα τα ερωτήματα που της τέθηκαν. Μεταξύ άλλων, η ίδια αναφέρθηκε στις δηλώσεις της για τα επαγγελματικά βήματά της, καθώς και για την προσωπική ζωή της.

Ιωάννα Παππά: Η απόκτηση του πρώτου της παιδιού στα 40, τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε και η αφοπλιστική απάντησή της

Τα λόγια και οι αποκαλύψεις της Ιωάννας Παππά

Η Ιωάννα Παππά αποκάλυψε και σε ποιες σειρές της τηλεόρασης θα ήθελε να έχει συμμετάσχει. «Μου άρεσε πολύ το “Είσαι το ταίρι μου” πέρα από τις παλιές, τι πολύ παλιές γιατί ήταν κωμωδία καταστάσεων, με πολλούς χαρακτήρες. Μου άρεσαν τα “Υπέροχα πλάσματα”. Δεν μου έχει γίνει ποτέ πρόταση για κωμωδία, παίζω κυρίως δραματικούς ρόλους. Στο θέατρο παίζω πολύ πιο δύσκολα πράγματα από ότι στην τηλεόραση», είπε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε και στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε επειδή έκανε παιδί στα 40. «Δέχτηκα αρνητικά σχόλια που έκανα παιδί στα 40 μου. Ό,τι κάνει κάποιος θα δεχτεί είτε θετική, είτε αρνητική κριτική. Σε όλους τους τομείς. Νομίζω ότι μερικοί άνθρωποι αντιδρούν χωρίς φίλτρο. Αυτό είναι τρομακτικό και φανερώνει βαθιά έλλειψη παιδείας», εξομολογήθηκε η Ιωάννα Παππά.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν