Ιωάννα Τούνη: “Έχω πάει με γυναίκα και ήταν υπέροχα” – “Άκουσα τον πατέρα μου να με βρίζει με αυτή τη λέξη”

by Τόνια Τζαφέρη

Ιωάννα Τούνη: Συγκλονίζει με τις αποκαλύψεις και τις δηλώσεις της

Ιωάννα Τούνη: Το περιοδικό Nitro του Πέτρου Κωστόπουλου, επιστρέφει και πάλι κάνοντας ήδη ηχηρή επιστροφή.

Η Ιωάννα έδωσε συνέντευξή στο ‘’νέο’’ περιοδικό το οποίο κυκλοφορεί σήμερα, Τετάρτη. Μετά από δέκα χρόνια, ως τριμηνιαίο “coffee table magazine”.

Η Ιωάννα μίλησε για την προσωπική της ζωή, αλλά και τον πατέρα της, που έχασε πριν από ένα χρόνο.

Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε για τον πατέρα της “στην αρχή ήξερα ότι οι γονείς μου παντρεύτηκαν και χώρισαν. Μετά επειδή δεν έβλεπα φωτογραφίες από τον γάμο τους, μου είπε η μαμά μου ότι κάηκε το φιλμ. Όταν πήγα στην Ρόδο να γνωρίσω τον μπαμπά μου, έμαθα ότι δεν έχουν παντρευτεί.

Μια μέρα από τις διακοπές εκείνες άκουσα τη μαμά και τον μπαμπά μου να μαλώνουν για το τίποτα και ο πατέρας μου είπε «άσε με ρε Τάνια με το μπάσταρδο! Για αυτόν ήταν απόλυτα φυσιολογικό να έχει τρία παιδιά από διαφορετικές γυναίκες που δεν έχουν αναγνωριστεί”.

Ιωάννα Τούνη: Συγκλονίζει με τις αποκαλύψεις και τις δηλώσεις της

Οι δηλώσεις της Ιωάννας Τούνη για την σεξουαλικότητα της

Σε ακόμη πιο προσωπικές δηλώσεις πέρασε η Ιωάννα όταν δήλωσε ότι προτιμάει τη σχέση με τους άνδρες. Αλλά έχει έρθει σε επαφή και με γυναίκα:

 «Έχω πάει με γυναίκα. Ήταν τέλεια. Μου αρέσουν και οι άντρες και οι γυναίκες. Για να κάνω σχέση με άντρες, μου αρέσουν περισσότερο αυτοί. Ίσως αν ζούσα σε μια κοινωνία που ήταν πιο αποδεκτός ο μη ετερόφυλος συνδυασμός. Θα μπορούσα να κάνω σχέση και με γυναίκα. Μέχρι στιγμής δεν έχω κάνει σχέση».

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα