Ιστορία επιτυχίας: 30χρονη με σύνδρομο down που δε τη προσλάμβανε κανείς έφτιαξε δική της επιχείρηση και οι πελάτες κάνουν ουρές

30χρονη: Κατάφερε παρά τις δυσκολίες να κάνει το όνειρο της πραγματικοτητα

Ίσως είναι μια από τις πιο όμορφες ιστορίες που θα μπορούσαμε να μοιραστούμε, καθώς πρόκειται για μια νεαρή κοπέλα η οποία παρά τις προκλήσεις και τις δυσκολίες που τις έφερνε η ζωή κατάφερε να κάνει τα όνειρα της πραγματικότητα και να αποτελέσει το καλύτερο πρότυπο.

Πρόκειται για την ιστορία της τριαντάχρονης, Collette Divitto. Η ίδια γεννήθηκε, με σύνδρομο Down. Ωστόσο, κατάφερε να επιτύχει στη ζωή της. Αυτό, διότι έγινε επιτυχημένη επιχειρηματίας.

Η ίδια καταφέρνει και πουλά τα πιο λαχταριστά και γευστικά μπισκότα.

Τι ακριβώς κατάφερε να κάνει η 30χρονη Collette

Η Collette είναι σήμερα ιδιοκτήτρια ενός φούρνου στη Βοστώνη που λέγεται Collettey’s cookies και πουλάει τα πιο νόστιμα μπισκότα. H αγάπη της για το ψήσιμο ξεκίνησε όταν ήταν στο Λύκειο καθώς από την ηλικία των 15 έψηνε συνέχεια στον ελεύθερο χρόνο της στην κουζίνα της οικογένειας. Όταν αποφοίτησε, μετακόμισε στη Βοστώνη και άρχισε να ψάχνει για δουλειά. Η μια απόρριψη ερχόταν όμως μετά την άλλη. Σε όσες συνεντεύξεις κι αν πήγε, έβρισκε μπροστά της κλειστές πόρτες και ευγενικές απορρίψεις. Οι περισσότεροι κατέληγαν στο ίδιο συμπέρασμα: ότι δεν ταίριαζε στο προφίλ της εταιρίας.

«Ηταν λυπηρό και ταυτόχρονα πολύ σκληρό» σημειώνει χαρακτηριστικά η 26χρονη στο People. «Εγώ αισθάνομαι ότι δεν με ήθελαν στη δουλειά επειδή έχω σύνδρομο Down. Κανείς δεν θα προσλάμβανε, για αυτό αποφάσισα να ανοίξω την δική μου επιχείρηση» προσθέτει.

Παρά την μεγάλη της απογοήτευση, η Collette αποφάσισε να μην το βάλει κάτω και να ανοίξει την δική της επιχείρηση μετατρέποντας το χόμπι της στο ψήσιμο σε επάγγελμα. Με τη βοήθεια της μητέρας και της αδελφής της ξεκίνησε την δική της επιχείρηση στα 26 της με μπισκότα που έφτιαχνε η ίδια με μυστική συνταγή, με σοκολάτα και κανέλα.

Η Collette πλέον δέχεται παραγγελίες από όλη την Αμερική και είναι μια επιτυχημένη επιχειρηματίας.

Όταν η ιστορία της δημοσιεύτηκε στο CBS Boston, οι παραγγελίες εκτοξεύτηκαν! Η Collette πλέον δέχεται παραγγελίες από όλη την Αμερική και είναι μια επιτυχημένη επιχειρηματίας. Μάλιστα, είναι πολύ χαρούμενη που λόγω της αυξημένης δουλειάς της μπορεί να προσλάβει προσωπικό με ειδικές ανάγκες και να προσφέρει χαρά σε όσους τους κλείνουν τις πόρτες, όπως έκαναν και σε εκείνη.

Η 30χρονη με σύνδρομο Down ελπίζει μέσα από την δική της ιστορία να εμπνεύσει τους ανθρώπους να ακολουθούν τα όνειρά τους και να μην το βάζουν κάτω, πάρα τις δυσκολίες που θα συναντήσουν.

Related posts

Ό,τι πρέπει για τον καύσωνα: Λαχταριστό σπιτικό παγωτό με ζαχαρούχο γάλα και μπισκότα – Έτοιμο σε χρόνο dt

Συγκινητική στιγμή: Πατέρας έφτασε στο τέρμα στον Μαραθώνιο κρατώντας αγκαλιά τον 7 μηνών γιο του με σύνδρομο Down

Μητέρα τεσσάρων παιδιών αφήνει το απορριματοφόρο και ετοιμάζεται για το πανεπιστήμιο

«Το μωρό μου έχει σύνδρομο Down και είναι η χαρά της ζωής μοu»

Γιάννα Τερζή: Η νέα ζωή στις ΗΠΑ, η χορτοφαγική διατροφή, η μάχη με το σωματικό της βάρος και η στήριξη της σε γυναίκες

Υιοθεσία παιδιού με σύνδρομο Down: Ανύπαντρος πατέρας υιοθετεί 2χρονο παιδί με σύνδρομο Down που είχαν απορρίψει 20 οικογένειες

Το μωρό μου έχει σύνδρομο Down και είναι η χαρά της ζωής μοu

«Χείμαρρος» τα σχόλια και τεράστια υπόκλιση του Twitter στην συνάντηση Αστέρη και γιαγιάς Ειρήνης στο Σασμό

Στράτος Διονυσίου: Η αληθινή ιστορία του “Σαλονικιού” που τραγούδησε και έμεινε στην ιστορία