«Ήταν ένας σπάνιος άνθρωπος»: Ο Γιώργος Καπουτζίδης αποχαιρετά τον Πάνο Νάτση με δάκρυα στα μάτια

by Τόνια Τζαφέρη

Γιώργος Καπουτζίδης: Σπαράζει καρδιές ο αποχαιρετισμός του στον Πανό Νάτση

Συγκλονισμένοι παραμένουν οι κοντινοί άνθρωποι και συνεργάτες του ηθοποιού, ο οποίος έχασε τραγικά την ζωή του ύστερα από τροχαίο δυστύχημα το πρωί του Σαββάτου.

Ο αγαπημένος ηθοποιός πρωταγωνιστούσε στην επιτυχημένη θεατρική παράσταση «Όποιος χωρίζει να σηκώσει το χέρι του», ενώ τα τελευταία χρόνια είχε αναπτύξει στενή φιλία με τον υπόλοιπο θίασο. Οι συνάδερφοι και οι φίλοι του δεν μπορούν ακόμη να συνειδητοποιήσουν την τραγική απώλεια του.

«Ήταν ένας σπάνιος άνθρωπος»: Ο Γιώργος Καπουτζίδης αποχαιρετά τον Πάνο Νάτση με δάκρυα στα μάτια

“Αυτή είναι η πρώτη παράσταση που γίνεται σε αυτό το θέατρο χωρίς τον Πάνο που έχει φύγει”, είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης

Ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος μέχρι πρότινος δεν είχε καταφέρει να μιλήσει για την απώλεια του Πάνου Νάτση, αναφέρθηκε πρώτη φορά στον θάνατο του ηθοποιού το βράδυ της Κυριακής, μετά το τέλος της παράστασης «Glorious: Η πιο φάλτσα σοπράνο που πέρασε απ’ τη γη» που πρωταγωνιστεί» στο θέατρο Ήβη.

«Αυτή είναι η πρώτη παράσταση που γίνεται σε αυτό το θέατρο χωρίς τον Πάνο που έχει φύγει. Πριν από δυο μέρες ήταν εδώ και λάμβανε και αυτός το τελευταίο χειροκρότημα από τον κόσμο. Και σήμερα είμαστε εμείς εδώ. Και είναι λίγο περίεργη η ζωή μας. Γιατί αφήνουμε τις ζωές μας.

«Ήταν ένας σπάνιος άνθρωπος»: Ο Γιώργος Καπουτζίδης αποχαιρετά τον Πάνο Νάτση με δάκρυα στα μάτια

Μπαίνουμε στις ζωές κάποιων άλλων και ξεχνιόμαστε και μετά επιστρέφουμε στις ζωές μας. Αλλά ο Πάνος δε θα επιστρέψει στη δική του, αλλά θα είναι πάντοτε μέσα μας. Και σας ευχαριστούμε πάρα πολύ που ήσασταν εδώ σήμερα. Ήσασταν ένα υπέροχο κοινό. Ήταν ένας υπέροχος ηθοποιός και ένας σπάνιος άνθρωπος. Ένα καταπληκτικό παιδί» ανέφερε με δάκρυα στα μάτια ο Γιώργος Καπουτζίδης, συγκινώντας το κοινό.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν