Ήταν παντρεμένοι για 22 χρόνια πριν χωρίσουν: Αυτός είναι ο άγνωστος πρώην σύζυγος της Αγγελικής Νικολούλη

by Εύα Ζαχαριάδη

Αγγελική Νικολούλη: Η προσωπική ζωή της μεγάλης δημοσιογράφου

Λίγοι γνωρίζουν πως η Αγγελική Νικολούλη έχει υπάρξει παντρεμένη για 22 χρόνια. Η παρουσιάστρια του Φως στο Τούνελ κράταει την προσωπική της σαν επτασφράγιστο μυστικό αλλά η ίδια έχει αποκαλύψει κάποιες πληροφορίες για τον γάμο της.

Η Αγγελική Νικολούλη γεννήθηκε στον Πύργο Ηλείας στις 12 Φεβρουαρίου 1964 και ως δημοσιογράφος ασχολείται εξ ολοκλήρου με το αστυνομικό ρεπορτάζ τα τελευταία 27 χρόνια.

Για 22 ολόκληρα χρόνια (1987-2009) υπήρξε παντρεμένη με τον αστυνομικό Γιάννη Μουσούλη που υπηρέτησε στην προσωπική φρουρά του Κωνσταντίνου Καραμανλή, ο οποίος υπήρξε κουμπάρος στο γάμο τους.

Μαζί απέκτησαν έναν γιο τον Κωνσταντίνο.

Ήταν παντρεμένοι για 22 χρόνια πριν χωρίσουν: Αυτός είναι ο άγνωστος πρώην σύζυγος της Αγγελικής Νικολούλη

Η γνωστή δημοσιογράφος είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή της στο Down Town, «Αν δε θες να δημοσιοποιηθεί κάτι, δεν δημοσιοποιείται. Το δικαίωμα το δίνεις εσύ. Αν δε δώσεις εσύ τροφή, δεν θα φάει ο άλλος. Αν έχεις μάθει να ζεις με την κάμερα στις καλές στιγμές σου, θα σε ακολουθήσει και στις κακές».

Όσο γιατί χώρισε με τον σύζυγό της μετά από 22 χρόνια γάμου; Όπως είπε, ούτε η ίδια πίστευε ότι θα χώριζε κάποια μέρα, αφού πίστευε ότι είχε τον τέλειο γάμο. Αλλά τελικά συμβαίνει. Η ίδια δεν μπορεί να εξηγήσει τι τους οδήγησε στον χωρισμό, αλλά σίγουρα αυτό ήταν κάτι «μη αναστρέψιμο». Ωστόσο, η απόφαση πάρθηκε από κοινού και ο χωρισμός έγινε σε πολιτισμένο επίπεδο.

Αγγελική Νικολούλη: Ο γιος της δημοσιογράφου

H Αγγελική Νικολούλη έχει μεγάλη αδυναμία στον γιο της, Κωνσταντίνο τον οποίο απέκτησε από τον γάμο της με τον Γιάννη Μουσούλη.

Ο γιος της είναι 34 ετών και διατηρεί άψογες σχέσεις μαζί του, στηρίζοντας τον στην καριέρα του. Ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη και εργάζεται ως σκηνοθέτης. Σπούδασε στο Bournemouth University της Μεγάλης Βρετανίας και στη συνέχεια έφυγε για το Los Angeles Film School. Έχει ιδρύσει μια εταιρεία παραγωγής στο Los Angeles η οποία ονομάζεται Homeric Pictures και ασχολείται με το promo νέων καλλιτεχνών.

Μάλιστα, έχει τιμηθεί για τη δουλειά του «The Red Sweater» («Το κόκκινο πουλόβερ»).

Ο γιος της Αγγελικής Νικολούλη μιλάει για τη μητέρα πίσω από την ρεπόρτερ και για τα διδάγματα μιας διαφορετικής ενηλικίωσης στο Mega Stories.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo