«Ήταν τελείως ξαφνικό, έφυγε πολύ νέα»: Συγκλονίζει η Μαρία Φιλίππου για τον χαμό της μητέρας της

Μαρία Φιλίππου: Η συγκλονιστική κατάθεση ψυχής για την απώλεια της μητέρας της

Μια συγκινητική συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Φιλίππου στο περιοδικό ΕΓΩ. Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στην απώλεια της μητέρας και συγκλόνισε.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τον θάνατο της μητέρας της, περιγράφοντας πως την ημέρα που έφυγε από τη ζωή, εκείνη είχε πρεμιέρα.

Η καθηλωτική κατάθεση ψυχής της Μαρίας Φιλίππου

Συγκεκριμένα ερωτηθείσα για την πιο δύσκολη στιγμή που κλήθηκε να ανέβει στο σανίδι, απάντησε: «Η πιο δύσκολη στιγμή μου ήταν όταν έχασα τη μητέρα μου, την ημέρα που είχα πρεμιέρα. Ήταν τελείως ξαφνικό, η μητέρα μου ήταν πολύ νέα αλλά έφυγε από καρδιακό επεισόδιο. Έπαιξα κανονικά, γιατί θεώρησα ότι τις επόμενες μέρες δεν θα πονάω λιγότερο. Δεν διανοήθηκα ούτε μια στιγμή ότι δεν θα παίξω, αυτό όμως δεν σημαίνει πως όποιος δεν το κάνει, δεν πράττει σωστά».

Στην συνέχεια μιλώντας για το πώς στάθηκε στα πόδια της μετά την απώλεια της, η Μαρία Φιλίππου δήλωσε: «Είναι κάτι που δεν μπορώ να το εξηγήσω. Το μόνο που δεν μπορώ να πω είναι ότι στάθηκα στα πόδια μου και το έκανα. Πως λέει το άσμα, ”σαν γλιστρώ και πέφτω κάτω και λασπώνομαι, βάζω μπρος τα δυο μου χέρια και σηκώνομαι”, κάπως έτσι συνέβη και σε μένα. Ήταν κάτι αδιανόητο που τώρα που το σκέφτομαι, ούτε εγώ ξέρω πως το έκανα. Ο θάνατος αγαπημένων μας ανθρώπων είναι σαν ένα σφιχτό δαχτυλίδι που πάντα το φοράς και σε ενοχλεί, αλλά συνηθίζεις να ζεις με αυτό. Είναι ένα σφίξιμο καρδιάς».

Related posts

Επίσημο τέλος για τον Πρίγκιπα Χάρι – Πήρε την μεγάλη απόφαση

Θα λυτρώσει τα πάντα: Η θαυματουργή προσευχή στον Άγιο Εφραίμ που πρέπει να λέτε κάθε βράδυ

Κοuκλάpα 1.5 μήνα πριν γεννήσει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η εμφάνιση που άφησε άπαντες με ανοικτó στóμα σε πάρτι γενεθλίων