«Ήθελα να μείνουμε μόνιμα στην Αμερική»: Η Ευγενία Μανωλίδου σε αποκαλυπτικές δηλώσεις

Ευγενία Μανωλίδου: «Ήθελα να μείνουμε μόνιμα στην Αμερική»

Ευγενία Μανωλίδου: Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην επιθυμία της να φύγουν οικογενειακώς στην Αμερική

Ευγενία Μανωλίδου: Ύστερα από χρόνια αποχής από την τηλεόραση, η δημοφιλής μαέστρος, μίλησε στην κάμερα του Love it στον ΣΚΑΙ.

Η μαέστρος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην επιθυμία της να φύγουν οικογενειακώς στην Αμερική, ωστόσο, όπως είπε, δεν κατάφερε να πείσει τον σύζυγό της Άδωνι Γεωργιάδη.

«Το 2016 ήμουν με το ένα πόδι στο εξωτερικό γιατί ταξίδευα πάρα πολύ με τη μουσική. Για να είμαι ειλικρινής ήθελα να φύγουμε, να μείνουμε μόνιμα στο εξωτερικό, γιατί εκεί είχα δουλειά εγώ ως μουσικός. Ήθελα πάρα πολύ και προσπαθούσα να πείσω τον Άδωνι να φύγουμε στην Αμερική»

Σε ερώτηση αν αυτή η επιθυμία της προκλήθηκε από απογοήτευση, η Ευγενία Μανωλίδου διευκρίνισε πως «στο εξωτερικό σε κρίνουν καθαρά με την αξία σου»

Μεταξύ άλλων η Ευγενία Μανωλίδου αναφέρθηκε στη γνωριμία της με τον Άδωνι Γεωργιάδη που έγινε όταν πήγε στη σχολή “Ελληνική Αγωγή”, ως μαθήτρια για να μάθει αρχαία ελληνικά.

Σχετικά με την πορεία της στην τηλεόραση, η μαέστρος σημείωσε:

«Το κεφάλαιο τηλεόραση δεν ξέρω αν έχει κλείσει οριστικά, αλλά δεν είναι μέσα στα σχέδια μου. Κάνω τόσα πράγματα που δεν υπάρχει λόγος να κάνω κάτι στην τηλεόραση. Θα το ήθελα αν κάτι γίνει και υπάρχει μία εκπομπή που θα έχει άμεση σχέση με το αντικείμενο»

Όπως σημείωσε δεν ήταν στα σχέδιά της να κάνει για πάντα τηλεόραση, απλά κάποια στιγμή προέκυψε.

Ευγενία Μανωλίδου: «Ήθελα να μείνουμε μόνιμα στην Αμερική»

Η συνέντευξη της Ευγενίας Μανώλιδου στην εκπομπή Love it

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo