Κоστίζει όσο ένας μıσθός, είναι διάσημου οίκου: Η Ευγενία Μανωλίδου φόρεσε το φόρεμα όνειρο όλων των γυναικών

Την Τρίτη 23 Απριλίου, η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, πραγματοποίησε την επίσημη έναρξη της νέας έκθεσης με τίτλο «Νομίζω ήρθε η ώρα να ακούσουμε» στο Μουσείο Μπενάκη/Πινακοθήκη Γκίκα, επιμελούμενη από το Μουσείο Μπενάκη και το Ινστιτούτο Ελληνικής Μουσικής Κληρονομιάς.

Η έκθεση προσπαθεί να αναδείξει 11 συνθέτες μουσικής που ανήκουν στη συλλογή του Μουσείου. Παράλληλα, στον ισόγειο χώρο της έκθεσης, παρουσιάζεται μέρος του έργου του Σταύρου Ξαρχάκου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και η Ευγενία Μανωλίδου, σύζυγος του Άδωνι Γεωργιάδη, που επέλεξε να εμφανιστεί με κομψό μαύρο φόρεμα με μεταλλική λεπτομέρεια στη μέση, φορώντας ρούχο του οίκου Moschino, το οποίο ανέρχεται σε περίπου 495 ευρώ. Ο ιταλικός οίκος αποτελεί μια από τις προτιμώμενες επιλογές της Ευγενίας Μανωλίδου, η οποία συχνά επιλέγει φορέματα Moschino.

Η έκθεση υποστηρίζεται ευγενικά από το Qualco Group και το Qualco Foundation, ενώ η επιμέλεια της έκθεσης ανήκει στην αρχιτέκτονα και μουσειολόγο Ερατώ Κουτσουδάκη, με την επιστημονική συνδρομή του Συλλόγου «Οι Φίλοι της Μουσικής».

Η έκθεση ανοίγει για το κοινό την Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 και θα διαρκέσει έως την Κυριακή 21 Ιουλίου 2024.

Κοστίζει 2 μισθούς: Η Ευγενία Μανωλίδου βγήκε βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με την τσάντα-όνειρο όλων των γυναικών
Η Ευγενία Μανωλίδου εθεάθη στο κέντρο της Αθήνας, με casual εμφάνιση και κρατώντας μία τσάντα, που τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της.

Ειδικότερα, η μαέστρος και σύζυγος του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη επέλεξε να φορέσει ένα παντελόνι σε εφαρμοστή γραμμή σε ροζ παστέλ τόνο, μια ροζ μπλούζα με V λαιμόκοψη, ένα λευκό σακάκι και λευκά sneakers.

Η πανάκριβη τσάντα της Ευγενίας Μανωλίδου
Την εμφάνισή της ολοκλήρωσε η tote bag με logos από τον οίκο MCM, η οποία κοστίζει περίπου 1.310 ευρώ.

Η Ευγενία Μανωλίδου με casual εμφάνιση

Related posts

Σοβαρή εξέλιξη σήμερα με τον Δημήτρη Κόκοτα

Νέος χωρισμός «βόμβα»: Γνωστό ζευγάρι χώρισε και “ταρακούνησε” όλη την ελληνική σόουμπιζ

Αποσωληνώνεται ο Δημήτρης Κόκοτας