Καλεσμένη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε βάφτιση: Φρόντισε η κοιλιά της να περάσει απαρατήρητη

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Λιγοστές οι δημόσιες εμφανίσεις της

Μετά τις καλοκαιρινές της διακοπές η γνωστή παρουσιάστρια έχει επιστρέψει και πάλι στην Αθήνα, χωρίς όμως να κάνει πολλές εμφανίσεις.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι μια από τις μέλλουσες μαμάδες της ελληνικής showbiz. Διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτα της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Η παρουσιάστρια δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για το όμορφο γεγονός που ζει, αφού έχει αποφασίσει με το σύντροφό της να κρατήσουν το γεγονός προσωπικό και να μην το εκθέσουν στα media. Βέβαια, πρόσφατα είχε ένα ξέσπασμα λόγω ορισμένων αρνητικών σχολίων για τη στάση της.

Στις δημόσιες και μη λοιπόν εμφανίσεις της, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επιλέγει να φορά αέρινα φορέματα και ριχτές μπλούζες για να μην φαίνεται έντονα η κοιλίτσα της. Έτσι και χθες 4/9 καλεσμένη σε βάφτιση επέλεξε ένα μάξι αέρινο φόρεμα και ήταν πολύ εντυπωσιακή.

Τι φόρεσε η Κωνσταντίνα Σπυροπουλου που βρέθηκε καλεσμένη σε βάφτιση

Η παρουσιάστρια έκανε δυο αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μια μέσα από το σπίτι της και μια από τη δεξίωση.

Related posts

Αuτός είναι ο 23χρονος που έχασε τη ζωή του έξω από κλαμπ στο Μαρούσι

Τέως πρίγκιπες της Ελλάδας: Δείτε πόσα λεφτά βγάζουν Παύλος – Νικόλαος – Φίλιππος

Το “πέταξε” αμέσως: Η Οικονομάκου έκανε την αλλαγή που όλοι περίμεναν μετά τον χωρισμό με τον Μιχόπουλο