Καλό Ταξίδι: «Έσβησε» ξαφνıκά ο Γιώργης Στιβακτάκης

Νεκρός βρέθηκε πριν από λίγο στην κατοικία του στο Ηράκλειο ο γνωστός λυράρης από τα Βορίζα, Γιώργης Στιβακτάκης.

Οι πρώτες πληροφορίες που μεταδίδει η σελίδα Δια-SOS-τε τη Μεσαρά κάνουν λόγο για ανακοπή καρδιάς…

Ο Γιώργης Στιβακτάκης από τα Βορίζα , κατάγεται από μουσική οικογένεια καθώς δυο ακόμα απο τα αδέλφια του είναι σπουδαίοι λαγουτιέρηδες ( Χρήστος, και Νίκος)

Ιστορία

Ο πατέρας τους ήταν Πρωτοχορευτής σε συγκρότημα των Βοριζίων. Το 1981 πραγματοποιήθηκε η πρώτη δισκογραφική δουλειά του Γιώργη Στιβακτάκη “Δικάστικα να σ΄Αγαπώ”. Η συνεργασία των αδερφών άρχισε από την δεύτερη δισκογραφική δουλειά “Κρητική Κομπανία”, σε συνεργασία με τον συγχωριανό τους Μανώλη Φαραγκουλιτάκη, στην Ασκομαντούρα, και το θιαμπόλι. Στις επόμενες δισκογραφικές δουλειές συνεργάζονται με άλλους κρητικούς καλλιτέχνες, αλλά και με άλλους καλλιτέχνες εκτός Κρήτης.

Δισκογραφία του Γιώργη:

• 1981: “Δικάστηκα να σ΄αγαπώ” (Γιώργης Στιβακτάκης)

• 1983: “Κρητική Κομπανία” (Γιώργης Στιβακτάκης)

• 1986: “Ερωτικοί Καϋμοί” (Γιώργης Στιβακτάκης)

• 1999: “Δροσοσταλιά τ΄Απρίλη” (Γιώργης κ’ Χρήστος Στιβακτάκης)

• 2001: “Δε θέλω φρόνιμη ζωή” (Γιώργης Στιβακτάκης)

• 2004: “Στου χρόνου τα λημέρια” (Γιώργης Στιβακτάκης)

• 2007: “Αέρας τση κορφής” (Γιώργης Στιβακτάκης

• 2012: “Αντίλαλοι του Ψηλορείτη” (Γιώργης Στιβακτάκης)

• 2016: “Η άκρη της σιωπής” (Χρήστος Στιβακτάκης)

• 2018: “Μπαρούτι μέλι και κρασί” (Γιώργης Στιβακτάκης)

• 2021: “Βιγλάτορας” (Γιώργης Στιβακτάκης)

Related posts

3 ζώδια που έχουν την έκτη αίσθηση – Η διαίσθησή τους είναι τpoμακτική, καταλαβαίνουν τα πάντα

Είναι 20 χρόνια μαζί, έχουν 1 κόρη: Η άγνωστη κοúκλα σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα ζει μακριά από τη δημοσιóτητα

Δάκρυα και στεναχώρια: Κορόμυλο το δάκρυ για αυτά τα 3 ζώδια που μπορεί να χωρίσουν το 2024