Καλοκαιρινές διακοπές στην Ιό για την Ιωάννα Παλιοσπύρου: Χαμόγελα ξανά, ύστερα από τα δυο χρόνια της επίθεσης

by Τόνια Τζαφέρη

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Οι εικόνες από τις καλοκαιρινές της διακοπές

Χαρούμενη και χαμογελαστή είναι και πάλι η αγαπημένη μας Ιωάννα, η οποία περνά τις καλοκαιρινές της διακοπές στο νησί της Ίου με όμορφη παρέα.

Καλοκαιρινές διακοπές στην Ιό για την Ιωάννα Παλιοσπύρου: Χαμόγελα ξανά, ύστερα από τα δυο χρόνια της επίθεσης

Γύρισε σελίδα στη ζωή της η Ιωάννα Παλιοσπύρου δύο χρόνια μετά την επίθεση με βιτριόλι και μπορεί πλέον ποζάρει στον ήλιο με το μαγιό της. Συνεχίζει τις διακοπές της στην Ίο η Ιωάννα Παλιοσπύρου και η εικόνα της σήμερα δεν θυμίζει σε τίποτα το κορίτσι που περνούσε πέρσι τέτοια εποχή την πόρτα του δικαστηρίου.

Δυο χρόνια μετά την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου

Ήταν Μάιος το 2020 όταν η ζωή της Ιωάννας Παλιοσπύρου θα άλλαζε για πάντα μετά την επίθεση με βιτριόλι από την Έφη Κακαράντζουλα. Μετά από μήνες νοσηλείας και πολλαπλά χειρουργεία, η Ιωάννα, βρήκε τη δύναμη πριν έναν χρόνο σχεδόν- στα μέσα Σεπτεμβρίου 2021- να περάσει την πόρτα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας στην έναρξη της πολύκροτης δίκης για το βιτριόλι.

Η Κακαράντζουλα στην πρώτη εκείνη ημέρα δεν είχε εμφανιστεί αλλά η Ιωάννα Παλιοσπύρου μας είχε συγκλονίσει όλους φορώντας την ειδική προστατευτική μάσκα και το καπέλο που κάλυπτε το πρόσωπό της.

«Δεν νιώθω άνετα να ακουμπήσω τον εαυτό μου, δεν είναι καθόλου ευχάριστη η αίσθηση όταν με ακουμπάω, ούτε η εικόνα μου όταν με βλέπω. Η όψη μου μέχρι και σήμερα με τρομάζει. Οι ψυχολόγοι στο νοσοκομείο με πίεζαν να κάνω την κίνηση αυτή πιο νωρίς. Έχω τραύματα παντού.

Περισσότερες δηλώσεις από την Ιωάννα Παλιοσπύρου

Στο πρόσωπο, στον λαιμό, στον θώρακα, στα χέρια μου, στην κοιλιά μου, ακόμα και στην πλάτη. Τραυματισμένοι είναι και οι μηροί μου, από όπου παίρνουμε τα μοσχεύματα. Ανέπαφη είμαι από τα γόνατα και κάτω. Κάποιοι ίσως αναρωτηθούν το πώς, αλλά ήταν τόσο μεγάλη η ποσότητα του υγρού που μου έριξε, ώστε από τα μαλλιά μου κυλούσε προς όλα τα σημεία», έλεγε τότε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Πέρασε ένας ολόκληρος χρόνος, ένας χρόνος όπου η ίδια κατάφερε να επιστρέψει σε μια κανονικότητα και σε ένα καλοκαίρι που είχε πολλές ανέμελες στιγμές.

Καλοκαιρινές διακοπές στην Ιό για την Ιωάννα Παλιοσπύρου: Χαμόγελα ξανά, ύστερα από τα δυο χρόνια της επίθεσης

«Η απερίγραπτη χαρά μου όταν αργά το απόγευμα, που πέφτουν τα επικίνδυνα UV.. μπορώ και εγώ πλέον να απολαύσω λίγο τον ήλιο και τις όμορφες παραλίες της χώρας μας», είχε γράψει μέσα στο καλοκαίρι η Ιωάννα Παλιοσπύρου ποζάροντας με ολόσωμο μαγιό.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μπόρεσε φέτος να βγει τις απογευματινές ώρες και με μαγιό στη θάλασσα ενώ συνεχίζει τις διακοπές της με την Αννίτα Ναθαναήλ στην Ίο, όπου και ανέβασε ένα story όπου και διασκεδάζει φορώντας το μαγιό της και χαλαρώνοντας δίπλα στους ανθρώπους που την στήριξαν τόσο πολύ.

«Ήρθε η ώρα να ξανασυστηθούμε. Με κατακλύζουν πολλά και διαφορετικά συναισθήματα. Άγχος, φόβος αλλά και μεγάλη συγκίνηση. Σας ευχαριστώ που 2 χρόνια τώρα γίνατε η δύναμη μου, που στέκεστε δίπλα μου, αποδεικνύοντας πως η αγάπη των πολλών νικά τον φθόνο και τελικά μπορεί να κάνει θαύματα», είχε γράψει η Ιωάννα Παλιοσπύρου στο Instagram ποζάροντας χωρίς μάσκα μετά από τη συνέντευξη στον Σταύρο Θεοδωράκη.

Καλοκαιρινές διακοπές στην Ιό για την Ιωάννα Παλιοσπύρου: Χαμόγελα ξανά, ύστερα από τα δυο χρόνια της επίθεσης

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo