Καλομοίρα: Το υπερπολυτελές σπίτι στην Αμερική, ο σύζυγός της και τα 3 παιδιά της

by Τόνια Τζαφέρη

Καλομοίρα: Η ζωή στην Αμερική με την οικογένεια της

Καλομοίρα: Κατάφερε να ξεχωρίσει τόσο στην χώρα μας με το ταλέντο της. Όσο και στον διαγωνισμό της Eurovision, όπου έλαβε μέρος και κατέκτησε την 3η θέση. Πλέον έχει αποφασίσει να αφήσει την καριέρα της και να αφοσιωθεί ολότελα στην οικογένεια και τον σύντροφο της.

Έχοντας αποκτήσει μια αγαπημένη οικογένεια και έχοντας στον πλευρό της τον άνθρωπο της, απολαμβάνει την ζωή της. Και μοιράζεται με τους χιλιάδες ακολούθους της στιγμιότυπα. Στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή, τα παιδιά της, τον σύντροφό της και φυσικά το πανέμορφο σπίτι της.

Η Ελλάδα της λείπει πολύ όπως λέει και αυτό φαίνεται. Κάθε καλοκαίρι προσπαθεί να είναι εδώ, δίπλα στους αγαπημένους της. Όσο και αν της λείπει η πατρίδα της όμως, το να επιστρέψει πίσω δεν είναι στα πλάνα της. Αφού στην Ουάσινγκτον, όπου πλέον μένει μόνιμα, έχει χτίσει την ζωή της.

Πολλές φορές οι δημοσιεύσεις της κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Πάντοτε όμως με θετικό τρόπο. Αφού οι φωτογραφίες που μας δίνει από την μακρινή Ουάσινγκτον, με τα παιδά και τον σύντροφό της, είναι αξιολάτρευτες.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν