«Καλύτερα να ταλαιπωρηθείς, παρά να πεθάνεις»: Το ηχηρό μήνυμα της Κατερίνας Μητσοτάκη για τη μάχη με τον καρκίνο

by Εύα Ζαχαριάδη

Κατερίνα Μητσοτάκη: Για πρώτη φορά μιλάει για την μάχη που δίνει με τον καρκίνο

Η Κατερίνα Μητσοτάκη έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα για την μάχη που δίνει για τον καρκίνο τονίζοντας πως η πρόληψη είναι το πιο σημαντικό πράγμα.

«Καλύτερα να ταλαιπωρηθείς παρά να πεθάνεις» τόνισε μιλώντας στην εφημερίδα Παραπολιτικά, σημειώνοντας πως «όσο πιο γρήγορα το μάθεις, τόσο πιο εύκολα θα το αντιμετωπίσεις».

Η Κατερίνα Μητσοτάκη διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού, όπως και η μητέρα της. «Όταν πήρα στα χέρια μου το report της Μαρίκας, λίγο πριν κάνει το χειρουργείο, δεν πίστευα στα μάτια μου» περιέγραψε και συμπλήρωσε πως «Η μητέρα μου το έπαθε στα 64 και εγώ στα 63».

«Καλύτερα να ταλαιπωρηθείς, παρά να πεθάνεις»: Το ηχηρό μήνυμα της Κατερίνας Μητσοτάκη για τη μάχη με τον καρκίνο

Κατερίνα Μητσοτάκη: Η διάγνωση

Η κα Μητσοτάκη υποβάλλεται συχνά σε εξετάσεις, αλλά στην περσινή δεν είχε εντοπιστεί κάτι ύποπτο. Πριν από λίγες εβδομάδες συνόδευσε στον γιατρό τον σύζυγό της, Απόστολο Μαυραγάνη, ο οποίος είχε, επίσης, διαγνωστεί με καρκίνο πριν από χρόνια.

Σε αυτή την επίσκεψη η Κατερίνα Μητσοτάκη ζήτησε από τον γιατρό να «κοιτάξει» τις εξετάσεις της, καθώς είχε αναβληθεί το ραντεβού με τον γυναικολόγο της. Ο έμπειρος γιατρός αμέσως της είπε ότι θα πρέπει να κάνει βιοψία, τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν ότι ο όγκος είναι κακοήθης, ενώ στη λεπτομερέστερη εξέταση που της έκανε, την ενημέρωσε πως ο καρκίνος είναι επιθετικός.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo