«Κάποιες φορές τον βλέπω στον ύπνο μου»: Η κατάθεση ψυχής του Θανάση Κατερινόπουλου για την απώλεια του γιου του

Θανάσης Κατερινόπουλος: Η σπάνια συνέντευξη για τη προσωπική του ζωή

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος παραχώρησε μια σπάνια και αποκαλυπτική συνέντευξη όπου για πρώτη φορά μιλάει για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν πέθανε ο γιος του.

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος δήλωσε συγκινημένος: «Δεν μπορώ να πω τίποτα. Έφυγε από τη ζωή 31 ετών στον ύπνο του. Κάποιες φορές τον βλέπω στον ύπνο μου. Αυτά μακάρι να μην συμβαίνουν σε κανένα γονέα. Μαθαίνεις να ζεις με αυτή την απώλεια και ελπίζεις στην άλλη ζωή, αν υπάρχει άλλη ζωή».

Σχετικά με την προσωπική του ζωή, ο Θανάσης Κατερινόπουλος σημείωσε: «Η γυναίκα μου είναι ένα λιμάνι. Είμαστε 10 χρόνια μαζί. Εγώ δεν πίστευα ότι θα ξαναφτιάξω την ζωή μου. Είχα ένα γάμο αποτυχημένο και σκεφτόμουν ότι πέρασαν τα χρόνια, δεν είμαστε για πειράματα. Η υπομονή της συζύγου μου μαζί μου είναι απερίγραπτη».

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος για την συνεργασία με την Αγγελική Νικολούλη

Όπως είπε, αρχικά, ο κ. Κατερινόπουλος;

«Με την Αγγελική συνεργαστήκαμε 3-4 χρόνια σε διάφορες υποθέσεις, ήταν σημαντικό κεφάλαιο για μένα. Παρά το γεγονός ότι γράφτηκαν διάφορα, με εκτιμά και την εκτιμώ. Σταμάτησε αυτή η συνεργασία γιατί προέκυψε άλλη συνεργασία με το Star.

Δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα μεταξύ μας. Οι κακοπροαίρετοι μπορεί να λένε οτιδήποτε. Με την Αγγελική τηλεφωνιόμαστε και μιλάμε»

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος είπε στη συνέχεια:

«Ίσως να φταίω κι εγώ γιατί κάποτε σε κάποια αποστροφή έτσι της κουβέντας, είπα κάτι και δεν θυμάμαι και τι είπα, και παρερμηνεύτηκε»

Related posts

Τα έβαλε με την Βέφα Αλεξιάδου ο Ηλίας Μαμαλάκης – Η απάντηση της

Νέο ξέσπασμα Καλλιάνου: «Αγαπητέ μου φίλε Άδωνι… Ξέρουμε και οι δυο μας πολύ καλά τί ήταν αυτό που δεν εφαρμόστηκε»

Δημήτρης Κόκοτας: Κατάφεραν το απίστευτο οι θεράποντες ιατροί