«Κάποιοι δουλεύουμε για να έχουμε»: H Παρασκευή του GNTM έγινε σερβιτόρα και βγάζει βίντεο με ποδιά εν ώρα εργασίας

Παρασκευή Κερασιώτη: Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok

Δεν είναι λίγα τα κορίτσια που πιστεύουν πως το GNTM μπορεί μαγικά να τους αλλάξει τη ζωή.

Η Παρασκευή Κερασιώτη, όμως, έρχεται να… προσγειώσει τα υποψήφια μοντέλα στην πραγματικότητα, αποκαλύπτοντας πως ναι μεν εξακολουθεί να κυνηγά το όνειρό της για το μόντελινγκ, αλλά παράλληλα εργάζεται και ως σερβιτόρα.

Η όμορφη Τσιγγάνα παίκτρια του 5ου κύκλου του ριάλιτι του Star, είχε τότε καταφέρει να εντυπωσιάσει τους πάντες με την ειλικρίνεια και το ήθος της, κάτι που εξακολουθεί να κάνει μέχρι σήμερα.

«Κάποιοι δουλεύουμε για να έχουμε»: H Παρασκευή του GNTM έγινε σερβιτόρα και βγάζει βίντεο με ποδιά εν ώρα εργασίας

«Με ρωτάτε πάρα πολλοί αν συνεχίζω με το modelling θα το ξανά πω λατρεύω αυτό που κάνω δεν τα παράτησα και δεν θα τα παρατήσω. Εδώ είναι ένα βίντεο ναι που φοράω μια ποδιά και δουλεύω ως σερβιτόρα γιατί το θέλω γιατί δεν τα έχουμε όλοι έτοιμα γιατί κάποιοι δουλεύουμε για να έχουμε και παρα πολλά ακόμα.

Επέλεξα να κάνω και κάτι ακόμα αυτό δεν σημαίνει ότι το modelling τελείωσε για μένα. Μην ντρέπεστε για τίποτα καμία δουλειά δεν είναι ντροπή να είστε περήφανοι και ότι κάνετε να το κάνετε με αγάπη. Ο κόσμος πάντα έλεγε και πάντα θα λέει πολλά μην σας νοιάζει τι λένε. Μου αρέσει να μιλάω μαζί σας και να μοιράζομαι πράγματα από την ζωή μου», έγραψε ως λεζάντα στο βίντεο που ανέβασε στο TikTok φορώντας την ποδιά της, από την τουαλέτα του μαγαζιού στο οποίο εργάζεται.

Δείτε το βίντεο της Παρασκευής Κερασιώτη

@paraskevi.kerasioti

Με ρωτάτε παρα πολλοί αν συνεχίζω με το modelling θα το ξανά πω λατρεύω αυτό που κάνω δεν τα παράτησα και δεν θα τα παρατήσω .Εδώ είναι ένα βίντεο ναι που φοράω μια πόδια και δουλεύω ως σερβιτόρα γιατί το θέλω γιατί δεν τα έχουμε όλοι έτοιμα γιατί κάποιοι δουλεύουμε για να έχουμε και παρα πολλά ακόμα .Επέλεξα να κάνω και κάτι ακόμα αυτό δεν σημαίνει ότι το modelling τελείωσε για μένα .Μην ντρέπεστε για τίποτα καμία δουλειά δεν είναι ντροπή να είστε περήφανοι και ότι κάνετε να το κάνετε με αγάπη .Ο κόσμος πάντα έλεγε και πάντα θα λέει πολλά μην σας νοιάζει τι λένε .Μου αρέσει να μιλάω μαζί σας και να μοιράζομαι πράγματα από την ζωή μου .❤️

♬ original sound – emma🤍

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν