«Καρφώνει» το Survivor All Star ο Τριαντάφυλλος: Ο Βασάλος έχει κινητό και η παραγωγή ρίχνει ψάρια στη θάλασσα

Τριαντάφυλλος: Η δημοσίευση του τραγουδιστή για το ριάλιτι επιβίωσης

Γεμάτο ανατροπές και αποβολές φαίνεται να είναι το φετινό Survivor. Μάλιστα ο Τριαντάφυλλος, ένας από τους πρώην παίκτες του παιχνιδιού, σχολίασε με ανάρτησή του στο Instagram τα όσα εξελίσσονται στο ριάλιτι. Πριν μερικές ώρες, πέταξε και κάποια «καρφιά», καθώς ανέφερε πως άτομα της παραγωγής πετάνε ψάρια στην παραλία και πως ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχει κινητό. Παράλληλα, σχολίασε και το γεγονός, πως εκτός από τον Καραγκούνια, δεν έχει αδυνατίσει κανένας άλλος, εκφράζοντας δημόσια την υποστήριξή του στον παίκτη.

«Α και κάτι ακόμα για να ξέρετε, γιατί έχει μόνο σαλάχια η παραλία; Γιατί δεν βγάζουν άλλα ψάρια οι δήθεν ψαράδες; Γιατί τα βάζει η παραγωγή, τα ρίχνει και τους βάζουν, λένε πάτε τώρα. Εάν έχετε δει μόνο σαλάχια. Χα χα, έτσι να τα μάθετε όλα, αλλά τώρα είμαι σίγουρος θα τους ρίξουν κι άλλα ψάρια έτσι για τα μάτια του κόσμου, θυμηθείτε το», έγραψε στο Instagram, ο Τριαντάφυλλος.

Για το γεγονός πως δεν έχει αδυνατίσει κανένας στο ριάλιτι, έγραψε: «Ερώτηση κρίσεως, γιατί όλοι δεν έχουν χάσει κιλά εκεί μέσα εκτός από τον Τάκη Καραγκούνια; Γιατί όλοι φουσκοτούληδες εκτός από τον Τάκη; Όταν ο Τάκης δέχθηκε επίθεση από όλους που ήξεραν πράγματα; Ο Βάσαλος γιατί απορεί αφού έχει τηλεφωνάκι εκεί μέσα; Γιατί η παραγωγή κάποιους τους βοηθάει; Βασάλο λες πολλά και είσαι ο νούμερο 1 τηλεφωνάκιας εκεί!!! Τώρα εσείς βγάλτε τον νικητή. Εάν είμαστε δίκαιοι βγάλτε νικητή! Βασάλο γιατί σε μία ημέρα άλλαξες στάση απέναντι στον Τάκη; Ελλάδα, Κύπρος δικός σας ο νικητής βγάλτε τον απλά και λαϊκά».

Δείτε την ανάρτηση του Τριατάφυλλου για το Survivor All Star

Related posts

Μαθεύτηκε όλη η αλήθεια πριν λίγο για τον 31χρονο Αγαθάγγελο που έχασε τη ζωή του σήμερα στον Πειραιά από την κατάρρευση κτίριου

«Θα σας μιλήσει ο ίδιος»: Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα

Χαμός με όσα είπε ο Αντώνης Ρέμος για τους Αλβανούς της Ελλάδας