Καρολάιν: Σήμερα θα γινόταν 21 ετών – Αφήνουν κεριά στο μνήμα της στην Αλόννησο

by Τόνια Τζαφέρη
Καρολάιν: Σήμερα θα γινόταν 21 ετών – Αφήνουν κεριά στο μνήμα της στην Αλόννησο

Καρολάιν: Κεριά στο μνήμα της στην Αλόννησο

Μνήμες φρίκης ξυπνούν την συγκεκριμένη η ημέρα, όπου κανονικά θα ήταν ημέρα γιορτής και ζωής. Η μόλις 20 ετών Κάρολιν δολοφονήθηκε από τον ίδιο τον σύζυγό της, αφήνοντας πίσω της και την μικρή Λύδια.

Καρολάιν: Σήμερα θα γινόταν 21 ετών – Αφήνουν κεριά στο μνήμα της στην Αλόννησο

Ο κόσμος της Αλοννήσου δεν την ξεχνά και συχνά αφήνουν ένα κερί στο μνήμα της στο νεκροταφείο του νησιού, στο Παλιό Χωριό.

Η Καρολάιν Κράουτς δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά στις 11 Μαΐου του 2021 από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ο οποίος στη συνέχεια υποστήριζε ότι ληστές μπήκαν στο σπίτι και σκότωσαν τη γυναίκα του.

Η άτυχη Καρολάιν γεννήθηκε στις 12 Ιουλίου του 2001 σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Στην Αλόννησο μετακόμισε μαζί με την οικογένειά της τον Μάιο του 2003. Σήμερα θα είχε γενέθλια και θα γινόταν 21 ετών.

Καρολάιν: Σήμερα θα γινόταν 21 ετών – Αφήνουν κεριά στο μνήμα της στην Αλόννησο

Ο 79χρονος πατέρας της Ντέιβιντ είχε μιλήσει παλαιότερα στη βρετανική Daily Mail λέγοντας πόσο περήφανος ήταν για την κόρη του που όπως είπε «χάθηκε με τόσο σκληρό τρόπο στην αρχή μιας θαυμάσιας ζωής».

Ο κόσμος της Αλοννήσου δεν την ξεχνά και συχνά αφήνουν ένα κερί στο μνήμα της στο νεκροταφείο Αλοννήσου, στο Παλιό Χωριό. 

Αυτό περίμεναν όλοι: Η αντίδραση της Ανθής Βούλγαρη στο πρωτοσέλιδο για τον τσακωμό με τον σύζυγό της

Επίσημο: Μόλις ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα νέα για όλους τους συνταξιούχους

Η Μυστηριώδης εξαφάνιση που συγκλόνισε την Ελλάδα και προβλημάτισε μέχρι και τη Νικολούλη: Έξι χρόνια μετά βγήκε η αλήθεια στο φως και σόκαρε

Ούτε το ψυγείο ούτε το air condition: Η ηλεκτρική συσκευή που ανεβάζει τον λογαριασμό

Νυχτερινή Αθήνα 2026 – 2027: Τα 10 σχήματα που θα πρωταγωνιστήσουν στις πίστες τον χειμώνα

Προτεινόμενα