Καρολίνα Καλύβα: Η ηλικία, η καταγωγή, η σχέση με τον Μπιθικώτση, ο έρωτας με τον Μπο και τα παθιασμένα φιλιά στον Μάριο

by Newsroom i-diakopes.gr
Καρολίνα Καλύβα: Η ηλικία, η καταγωγή, η σχέση με τον Μπιθικώτση, ο έρωτας με τον Μπο και τα παθιασμένα φιλιά στον Μάριο

Καρολίνα Καλύβα: Η σχέση με τον Μπο

Αυτή την εβδομάδα βρέθηκε στο κέντρο της επικαιρότητας μετά από τα πλάνα με τον Μάριο Πρίαμο στο ριάλιτι επιβίωσης. Ο λόγος για την Καρολίνα Καλύβα που αποχώρησε από το Survivor all Star το βράδυ της Τετάρτης

Ο Γιώργος Λιανός ακούγοντας τον αποχαιρετισμό της, έδωσε τον λόγο στον Μάριο Πρίαμο: «Όλοι θα βρεθούμε σε αυτή τη θέση και όλοι θα κριθούμε. Δυστυχώς, είτε από την κόκκινη, είτε από την μπλε ομάδα, πρέπει να αποχωριζόμαστε έναν παίκτη κάθε εβδομάδα», ήταν η πρώτη του αντίδραση για την αποχώρηση της Καρολίνας.

Καρολίνα Καλύβα: Η ηλικία, η καταγωγή, η σχέση με τον Μπιθικώτση, ο έρωτας με τον Μπο και τα παθιασμένα φιλιά στον Μάριο

Στη συνέχεια η Καρολίνα αποχαιρέτησε και τις δύο ομάδες, κάνοντας και μια αγκαλιά στον Μάριο Πρίαμο, όπως έκανε και με τους υπόλοιπους παίκτες του Survivor All Star.

Το τελευταίο διάστημα, η Καρολίνα Καλύβα ήταν μια από τους πρωταγωνιστές του Survivor αφού μερικά πλάνα που την έδειχναν σε τρυφερά τετ-α-τετ με τον συμπαίκτη της Μάριο-Πρίαμο Ιωαννιδη, άναψαν φωτιές.

Όλα θα ήταν πιο ήρεμα και τα πλάνα αυτά δε θα απασχολούσαν τόσο το κοινό αν πριν, δεν είχε γίνει γνωστή η σχέση της στην έξω ζωή με τον ράπερ Μπο.

Η “προδοσία” της στον Μπο και εκείνη του Μάριου – Πρίαμου στην δική του σύντροφο αλλά και η στάση που κράτησαν μετά την αποκάλυψη των κρυφών τους συναντήσεων φαίνεται πως είναι οι λόγοι που έδειξαν την πόρτα εξόδου από το ριάλιτι επιβίωσης στην Καρολίνα Καλύβα.

Λίγα λόγια για τη Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα

Η Καρολίνα Καλύβα είναι pilates instructor και η πρώτη φορά που τη γνωρίσαμε ήταν τον Φεβρουάριο του 2021 όταν μετά τον τραυματισμό και την αποχώρηση μιας άλλης παίκτριας του Survivor μπήκε εκείνη στο παιχνίδι.

Η όμορφη pilates instructor γεννήθηκε στο Τορόντο του Καναδά από Έλληνες γονείς.

Οι γονείς της είναι Έλληνες, ωστόσο η ίδια γεννήθηκε στο Τορόντο του Καναδά και είναι 33 ετών. Σε ηλικία 10 ετών η οικογένειά της επέστρεψε στην Αθήνα για να φύγουν ένα χρόνο μετά για την Κόρινθο και λίγο αργότερα για τη Θεσσαλονίκη. Η Καρολίνα Καλύβα μπήκε στο πανεπιστήμιο της Θράκης και σπούδασε Αγροτική Οικονομία και αργότερα ήρθε στην Αθήνα για να κάνει μεταπτυχιακό στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.