Καστανή, ψηλή και ίδια ο μπαμπάς της: Αυτή είναι η 10χρονη κόρη του Γιάννη Τσορτέκη που της έχει μεγάλη αδυναμία

Γιάννης Τσορτέκης: Η βόλτα με την κόρη του

Ο αγαπημένος ηθοποιός, Γιάννης Τσορτέκης, έχει δύο παιδιά, ένα γιο και μια κόρη που είναι 10 χρονών. Ο ηθοποιός έχει βάλει σαν προτεραιότητα την ανατροφή των παιδιών του.

Ο ηθοποιός, με σπουδαία καριέρα στο θέατρο, εδώ και χρόνια, φέτος υποδύθηκε τον σκληρό και δύστροπο Χαράλαμπο στο Maestro, ο οποίος στο τέλος δολοφονείται μπροστά στα μάτια του γιου του, αλλά και τον γλυκό και τρυφερό Γιώργη στη σειρά “Αυτή η νύχτα μένει”, ο οποίος είναι τρελά ερωτευμένος με τη Νίτσα.

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ο Γιάννης Τσορτέκης είναι ένας τρυφερός μπαμπάς για τα παιδιά του και όπως έχει υπογραμμίσει στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» «έχω δυο παιδιά. Ο γιος μου έγινε 18 και η κόρη μου είναι στα 10. Δεν ξέρω τι ονειρεύεται να γίνει ο γιος μου, ούτε τον ρωτάω. Παρότρυνα τον γιο μου να κάνει κάτι που θα το νιώθει αποκλειστικά ως παιχνίδι και επειδή είναι αθλητής, του είπα να πάει στη γυμναστική ακαδημία».

Ο Γιάννης Τσορτέκης μαζί με τη κόρη του

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον ταλαντούχο ηθοποιό μαζί με την κόρη του σε βόλτα τους στο Νέο Ψυχικό, την οποία κρατούσε τρυφερά από το χέρι.

Related posts

Προειδοποίnση Κώστα Λεφάκη για το Πάσχα: Έρχεται 7ημερο των Παθών για αuτά τα 6 ζώδια

Δυσάρεστα νέα για τον Βασιλιά Κάρολο – Τέλος χρόνου, αρχίζουν τις ετοιμασίες

Γιάννης Καλλιάνος: Ξεσπά ο αδερφός του για τον πατέρα τους – «Η Ελλάδα δεν είναι κράτος πρόνοιας – Ζείτε σε μια χώρα που έχουν καταλυθεί τα πάντα»