Κατάθεση ψυχής από τη Σοφία Μανωλάκου: «Πάσχω από την νόσο Κρον, μου εμφανίστηκε από το άγχος, έφτασα να ζυγίζω 46 κιλά»

by Εύα Ζαχαριάδη

Σοφία Μανωλάκου: Η εξομολόγηση για το αυτοάνοσο

Η Σοφία Μανωλάκου βρέθηκε καλεσμένη στο The 2night Show και παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο αυτοάνοσο που τη ταλαιπωρεί.

«Είναι η νόσος Crohn, γαστρεντερολογικής φύσης. Υπάρχουν περιπτώσεις που είναι πολύ πιο σοβαρά από εμένα, σύμφωνα και με τον γιατρό μου, οπότε όταν μιλώ για αυτό δημόσια προσπαθώ να είμαι πολύ προσεκτική, γιατί υπάρχουν άνθρωποι που υποφέρουν πολύ. Εγώ το έχω κρατήσει σε ένα πολύ καλό επίπεδο», ανέφερε η Σοφία Μανωλάκου.

Κατάθεση ψυχής από τη Σοφία Μανωλάκου: «Πάσχω από την νόσο Κρον, μου εμφανίστηκε από το άγχος, έφτασα να ζυγίζω 46 κιλά»

«Έπαιρνα αγωγή και τώρα είμαι με πιο ήπια. Είχα χάσει αρκετά κιλά. Ψάξαμε γιατί έγινε όλο αυτό και τώρα το έχουμε σε πολύ καλό επίπεδο. Παίζει ρόλο κι η ψυχολογία στα αυτοάνοσα πάρα πολύ. Τουλάχιστον στην δική μου περίπτωση… Θεωρώ ότι εμφανίστηκε από το άγχος και γενικά στα αυτοάνοσα θεωρώ ότι παίζει πολύ μεγάλο ρόλο η ψυχολογία», εξομολογήθηκε.

Η Σοφία Μανωλάκου για τη νόσο Crohn

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo